Sygic ponúka v rámci Black Friday až 77 % zľavy

Každý rok v piatok po dni Vďakyvzdania je pre Američanov dňom nákupného šialenstva, veľkých zliav a najväčším sviatkom všetkých nákupných maniakov. Slovenské firmy sa k Black Friday pridávajú s predstihom niekoľkých dní a vo väčšine obchodov platia zľavy aj viac než týždeň.

Počas tohto obdobia môžete výhodnejšie nakúpiť aj softvér od Sygicu. Doživotnú licenciu Sygic GPS Navigation je možné získať v zľave až do 77 %.

V rámci nej Sygic nedávno uviedol funkciu Real View Navigation, ktorá využíva GPS a fotoaparát smartfónu, vďaka ktorým dokáže do navigačného systému implementovať rozšírenú realitu. Funkcia Real View Navigation sa stala najobľúbenejšou funkciou tohto leta, v priebehu len niekoľkých týždňov si ju stiahlo viac než 200 000 používateľov. V rámci akcie Black Friday je dostupná po prvýkrát len za 3,99 € namiesto pôvodných 9,99 €.

Aj Sygic Travel má zníženú cenovku prémiovej verzie o 60 %. Aplikácia je dostupná v 14 jazykoch pre iOS a Android zariadenia, obsahuje podrobný plánovač cestovného itineráru, 2000 vlastných 360° videí a offline mapy z celého sveta.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Manobb 22.11.2017 - 18:52

Od leta (pred/počas/po dovolenke) sledujem ceny navigácie Sygic, keďže si ju plánujem kúpiť. Zľava je prakticky takmer nonstop na úrovni 75%. Čiže zľava BlackFriday nie je 77%, ale 2%. Ide teda len o reklamštinu s cieľom zaujať, ale pre tých, čo si robia pri kúpe cenové prieskumy, takéto lacné PR triky nezaberajú. P.S.: Za plné ceny je Sygic nepredajný ...

Miro22.11.2017 - 19:22 Trvalý odkaz

Škoda peňazí, daj si radšej dobrú večeru s niekým a pivo k tomu. Mám ju kúpenú už 3 roky a zatiaľ len ľutujem. Veci čo som si priplatil dali po roku zadarmo. A o ostatnom netreba ani polemizovať. V Poľsku aj Maďarsku ( pri dnešnom Eu internete) mi lepšie poslúžil Google Maps. Naviedol ma presnejšie a hlavne kratšie. Sygic niekedy počíta nezmyselne.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease22.11.2017 - 20:50 Trvalý odkaz

načo internet? Mapy Google fungujú offline. Len si treba dopredu stiahnúť oblasť..

Miro22.11.2017 - 22:37 Trvalý odkaz

A načo keď sú dáta aj traffic v reále. A zadara

markos922.11.2017 - 22:59 Trvalý odkaz

v poslednej dobe uz sygic nie je tak dobry ako byval, presiel som na google mapy, staci ich stiahnut do offline a funguju super aj ako pesia navigacia aj v aute a maju na rozdiel od sygicu minimalnu spotrebu baterie

Celá diskusia 14 príspevkov