Samsung Gear S3 dostávajú aktualizáciu na Tizen 3.0

Update prináša množstvo vylepšení, okrem iného widget s novými športovými aktivitami, presnejšie meranie tepu a špeciálny režim, pri ktorom sa výdrž batérie zvýši až na 40 dní.

Aktuálne jedny z najlepších inteligentných hodiniek na trhu Samsung Gear S3 dostávajú novú verziu operačného systému Tizen 3.0 s množstvom noviniek. Update nesie označenie Gear S3 Value Pack a má veľkosť približne 260 MB. Aktualizáciu získava aj aplikácia Samsung Health.

Fanúšikov športových aktivít poteší vylepšené monitorovanie tepu srdca v reálnom čase, môžu pridávať skonzumované kalórie a porovnať si ich množstvo s denným cieľom. Funkcia Samsung Health Fitness Program umožní sledovať cvičebné programy zo spárovaného smartfónu na televízore a zobrazený obsah ovládať pomocou Gear S3. Priamo na televízore môžete videť svoju srdcovú frekvenciu.

Majitelia Gear S3 budú mať rýchly prístup k obľúbeným a naposledy použitým aplikáciám, hudba uložená v hodinkách sa bude dať nastaviť ako vyzváňací tón, odoslaná SOS správa bude obsahovať nadmorskú výšku pre ľahšiu lokalizáciu a vylepšení s podrobnejšími informáciami sa dočkalo aj Počasie.

Nový režim Watch only výrazne šetrí batériu vypnutím takmer všetkých funkcií, čím sa výdrž predĺži až na 40 dní. Pribudla možnosť zdieľať ciferníky s priateľmi, vytvárať nové kontakty priamo v hodinkách a pridávať udalosti do kalendára.

Aktualizácia Value Pack je dostupná cez mobilnú aplikáciu Samsung Gear, ktorá dostala vynovený dizajn. Pokiaľ vám ju telefón neponúkne sám, môžete si jej dostupnosť skontrolovať v Samsung Gear -> Nastavenia -> O Gear -> Aktualizácia softvéru.

Zdroj: news.samsung.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu