Orange: Nokia 5, 6, 3310, Huawei Y7, Mate 10 Lite, Mate 10 Pro a P9 Lite mini v ponuke

Vianočnú ponuku dotovaných telefónov obohatilo množstvo noviniek. Vyberie si menej náročný zákazník aj záujemca o top model s nadupanou výbavou.

Koncom októbra odštartoval Orange vianočnú ponuku, v ktorej si môžu zákazníci kúpiť k balíkom Love notebook, hernú konzolu a iný hardvér. Okrem inteligentných hodiniek a fitness náramkov majú na výber z množstva rôznych telefónov.

Značku Nokia zastupuje trojica modelov. Nokia 5 a 6 sú smartfóny strednej triedy s čistým Androidom 7.1.1, výborne spracovanou kovovou konštrukciou, jednoduchým dizajnom a čítačkou odtlačkov umiestnenou pod displejom. Nokia 5 má 5,2-palcový HD displej, osemjadrový procesor Snapdragon 430, 2 GB RAM, 16 GB úložisko a 3000 mAh batériu. V tlačidle pod displejom je umiestnená čítačka odtlačkov. Naše skúsenosti si môžete prečítať v recenzii.

Nokia 5 v modrej farbe je v Orangei dostupná od jedného eura, plná cena zariadenia je stanovená na 200 eur.

Nokia 6 má 5,5-palcový Full Hd displej, osemjadrový procesor, 4 GB RAM, 64 GB vnútornú pamäťa dvojicu slušných fotoaparátov. Hlavný 16 Mpix snímač dopĺňa predná 8 Mpix kamera s automatickým zaostrovaním. Kvalitu snímok a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí Nokia 6. Všetko dôležité o tomto telefóne sa dočítate v našej recenzii.

Čierna Nokia 6 je dostupná k vyšším paušálom od jedného eura, plná cena je v Orangei 240 eur.

Klasika, na ktorú boli mnohí zvedaví a nájdete ju už dlhší čas v ponuke konkurencie, sa objavila aj v katalógu akciových zariadení oranžového operátora. Nokia 3310 prináša 2,4-palcový QVGA displej, vlastný operačný systém Series 30+, alfanumerickú klávesnicu a štvorsmerové ovládacie tlačidlo. Na pripojenie k internetu vám bude musieť stačiť 2G technológia, 3G model sa zatiaľ u nás nepredáva. Zabaviť sa môžete pri ikonickej hre Had alebo počúvaním FM rádia. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Tohtoročná Nokia 3310 v modrej a sivej farbe stojí k väčšine paušálov jedno euro. V hotovosti zaplatíte 60 eur.

Huawei P9 Lite mini je najlacnejší a najmladší model radu Huawei P9. Napriek nízkej cene ponúka elegantnú konštrukciu a snímač odtlačkov. Medzi kľúčové špecifikácie patrí 5-palcový HD displej, 2 GB RAM, 16 GB úložisko a 3020 mAh batéria. Operačný systém Android beží vo verzii 7.0 Nougat a dopĺňa ho používateľské prostredie EMUI 5.1. Zadný 13 Mpix fotoaparát nahráva Full HD videá. Kompletné informácie nájdete v základnom infe.

V Orangei kúpite Huawei P9 Lite mini v čiernej farbe od jedného eura, plná cena je stanovená na 205 eur.

Huawei Y7 láka na silnú 4000 mAh batériu a dostupnú cenovku. Za ňou sa ukrýva 5,5'' HD displej, Snapdragon 435, 2 GB RAM, 16 GB úložisko, 12 Mpix fotoaparát a 8 Mpix kamera. To všetko je zabalené v kovovej konštrukcii. Čítačku odtlačkov by ste ale hľadali márne.

Cena sivého Huawei Y7 začína od jedného eura, plná cena je u operátora 205 eur.

Huawei Mate 10 Lite je čerstvá novinka čínskeho výrobcu, predstavená len pred dvomi týždňami. Ide o cenovo dostupného zástupcu novej série Mate 10 s 5,9'' Full HD+ displejom a pomerom strán 18:9. Snímač odtlačkov je umiestnený na zadnej strane. Telefón zaujme nielen veľkým displejom s minimálnym rámom, ale aj štvoricou fotoaparátov. Na zadnej strane nájdeme dva snímače: hlavný 16-megapixelový a sekundárny s rozlíšením dva megapixely. Duálny fotoaparát je aj vpredu. 13 Mpix snímač dopĺňa 2-megapixelový. Kompletné špecifikácie si môžete prečítať v základnom infe.

Huawei Mate 10 Lite je v čiernej farbe už dostupný, na zlatú verziu si budete musieť počkať. Cena k paušálom štartuje na sume 135 eur, bežná cena je v Orangei stanovená na 399 eur.

Huawei Mate 10 Pro ponúka 6-palcový displej s pomerom 18:9 a rozlíšením 1080 x 2160 bodov. V Orangei bude dostupný v najvyššej konfigurácii, teda 6 GB RAM a 128 GB vnútorná pamäť. O výkon sa bude starať doteraz najvýkonnejší procesor z dielní Huaweiu, osemjadrový Kirin 970 so špeciálnou jednotkou NPU pre umelú inteligenciu, ktorá bude obsluhovať najmä dvojicu fotoaparátov na zadnej strane.

Hlavný 12 Mpix zachytáva RGB spektrum, druhý 20 Mpix sníma čiernobiele snímky. Nechýba optická stabilizácia, svetelnosť f/1.6 ani laserové zaostrovanie. Predný fotoaparát dostal 8 Mpix rozlíšenie. Kompletné informácie o výbave sa dočítate v článku Základné info: Huawei Mate 10 Pro.

Huawei Mate 10 Pro sa zatiaľ reálne nepredáva, môžete si ho však predobjednať. Dostanete k nemu aj darček: Huawei EnVizion 360 Camera. Kameru dvomi 13 Mpix fotoaparátmi a možnosťou snímania 360° snímok a videí pripojíte cez USB-C konektor. K najvyššiemu paušálu je cena 389 eur, plná cena je u operátora 799 eur. Dostupný bude v sivej farbe.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu