Na jeden záber: Apple iPhone 8 Plus

Nová generácia dostala dizajn sedmičky, len kovovú zadnú stenu vystriedalo sklo. Pribudol výkonnejší procesor, bezdrôtové nabíjanie a vylepšené fotoaparáty. Čo na evolučný model hovorí kolega Richard?

Apple iPhone 8 Plus sa od minuloročnej verzie iPhonu 7 Plus výrazne nelíši. Okrem nového čipu A11 Bionic prináša len zopár vylepšení. Konzervatívny dizajn so zbytočne veľkým rámom okolo 5,5-palcového displeja sa nezmenil, namiesto matnej kovovej zadnej steny Apple použil sklo, ktoré je magnetom na odtlačky. Vďaka sklenenej konštrukcii sa tak používatelia dočkali bezdrôtového nabíjania. Pribudlo aj rýchle nabíjanie, ale nabíjačku s touto funkciou v balení nenájdete.

Displej dostal technológiu True Tone známu z iPadu Pro, ktorá zobrazí vyvážené farby na základe analýzy okolitého svetla. Vo vylepšenom 12 Mpix duálnom fotoaparáte pribudlo nahrávanie 4K videí so 60 snímkami za sekundu a je schopný pracovať s hardvérom pre rozšírenú realitu (AR). Stereo reproduktory sú oproti predchodcovi o niečo hlasnejšie a medzi špecifikáciami nechýba nová verzia Bluetooth 5.0.

V recenzii nájdete nielen dojmy a skúsenosti z používania, ale aj porovnanie s iPhonom 7 Plus. Kompletné špecifikcáie sa dočítate v základnom infe a všetko dôležité sa dozviete aj z nášho videa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu