Na jeden záber: Honor 9

Podrobnú recenziu 5,15'' dual SIM androidu s veľmi rýchlou čítačkou odtlačkov a peknou, ale neuveriteľne klzkou konštrukciou, ste si na našom webe už mohli prečítať. Teraz vám prinášame druhý pohľad kolegu Richarda.

Honor 9 dostal rovnako ako jeho predchodca Honor 8 elegantný dizajn so skleneným povrchom, no podľa našich skúseností je zadná strana ešte viac klzkejšia. Prednú stranu vypĺňa 5,15-palcový Full HD displej, pod ktorým je umiestnená jedna z najrýchlejších čítačiek odtlačkov na trhu.

Snímač umožňuje telefón nielen odomknúť, ale jednotlivým gestám možno priradiť ďalšie možnosti ovládania - napríklad sťahovanie notifikačnej lišty a jej zmazanie, zosnímanie fotografie a videa, prijatie či odmietnutie hovoru, ovládanie budíka alebo listovanie v galérii. Výkonný hardvér dopĺňa 3200 mAh batéria a operačný systém Android 7.0 Nougat s používateľským prostredím EMUI 5.1.

Veľkým lákadlom Honoru 9 je duálny fotoaparát zložený z hlavného 12-megapixelového RGB snímača a 20 Mpix monochromatického snímača, vďaka ktorému môžete snímať i čiernobiele fotografie. O kvalite fotoaparátov sa môžete presvedčiť v článku Takto fotí Honor 9: večer v meste.

Kompletné špecifikácie nájdete v základnom infe, všetko podstatné sa dočítate v podrobnej recenzii Honor 9 - ešte lepší, ešte klzkejší. Na našom webe nájdete aj čitateľské skúsenosti: Dva týždne s Honorom 9.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu