OnePlus 5 dostáva update, ktorý vylepšuje kameru

Po minulotýždňovej aktualizácii, ktorú dostali OnePlus 3 a 3T, je teraz na rade OnePlus 5. Najnovší update pre OxygenOS, s označením 4.5.10 opravuje niekoľko chýb a vylepšuje kameru.

Čínska spoločnosť včera vydala pre svoju aktuálnu vlajkovú loď OnePlus 5 nový update. Aktualizácia OxygenOS s označením 4.5.10 je zameraná na opravu niekoľkých chýb v systéme a jej hlavným prínosom je vylepšenie kamery. Novinkou je znížený digitálny šum fotografií a lepšia stabilita fotoaparátu. Okrem toho už video podporuje nahrávanie rýchlosťou 60 snímok za sekundu, a po novom by mali mať snímky vylepšený šum a ponúknuť čistejší obraz.

Nová aktualizácia opravila stabilitu Wi-Fi a telefón po nej lepšie zvláda aj náhodné dotyky. Opravené boli tiež chyby, ktoré sa vyskytovali pri obrazovke hovoru, chyba s jasnosťou videa v aplikácii SnapShot, problémy s novým fontom písma a rolovanie v aplikácii Play Music.

Update je momentálne vo fáze rozširovania a majitelia OnePlus 5 sa ho dočkajú postupne. Ak ste teda ešte nedostali notifikáciu, stačí len počkať. Spoločnosť očakáva, že do konca týždňa by mal mať k aktualizácii prístup každý majiteľ aktuálnej vlajkovej lode.

Zdroj: OnePlus

Diskusia k článku:

Lubos 01.09.2017 - 20:36

Dal som či cez vpn kanadu a mám ju už od utorka...

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne24.12.2017 - 14:47 Trvalý odkaz

OnePlus 5 dostal Oxygen OS 5.0 s Oreo 8.0. akurat ťahám cez Oxygen updater.

Knoxville24.12.2017 - 15:44 Trvalý odkaz

Pekny Vianocny "Darcek"... :)

Celá diskusia 5 príspevkov