HTC U11 kúpite aj s 6 GB RAM a 128 GB úložiskom

Vlajkovú loď HTC si môžete kúpiť s vyššou kapacitou pamätí. Zatiaľ sa dá iba predobjednať, dodávky sú naplánované na september. Cenovka pritom narástla len o 50 eur.

HTC U11 prišlo na globálny trh v júni vo variante s 4 GB RAM a 64 GB vnútorným priestorom. Vyššia verzia s dvojnásobným úložiskom a bohatšou nádielkou operačnej pamäte bola pôvodne určená len pre vybrané ázijské trhy, Rusko a Saudskú Arábiu. Teraz je model s lepšou výbavou dostupný na predobjednávky už aj v Európe.

Top model s 6 GB RAM a 128 GB internou pamäťou je k dispozícii len ako dual SIM, pracovať však dokáže aj s jednou SIM kartou. Výrobca pravdepodobne použil hybridný slot. Telefón môžete kúpiť za 799 eur napríklad z oficiálneho nemeckého e-shopu alebo z českej stránky HTC za 21490 Kč, čo je približne 826 eur. Výrobca upozorňuje, že tovar bude odoslaný v septembri.

Recenziu HTC U11 s ovládaním stláčaním bočných stien si môžete prečítať v tomto článku, podrobné informácie o hardvérovej výbave nájdete v základnom infe. Všetko podstatné sa dozviete aj z našej videorecenzie.

Súčasťou balenia je priesvitný kryt, ktorý ochráni lesklú zadnú stenu a slúchadlá HTC U Sonic s aktívnym potlačením okolitého hluku. HTC U 11 je na výber v štyroch farbách: červenej, striebornej, čiernej a modrej.

Zdroj: htc.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu