Vymeňte starý za nový a získajte 100 € zľavu na Samsung Galaxy S8 a S8+

Samsung a portál vykup-telefonov.sk spúšťajú bonusovú akciu, v rámci ktorej dávajú možnosť predať mobilný telefón vybranej značky a získať bonus až 100 € pri kúpe smartfónov Galaxy S8 a S8+.

Kúpa niektorého z top modelov série Galaxy S8 je až do polovice septembra výhodnejšia a môžete získať bonus 100 eur. Ako na to?

Stačí sa prihlásiť na stránke www.vykup-telefonov.sk, ktorú prevádzkuje spoločnosť mobilonline s.r.o., a zadať model telefónu, ktorý chcete predať. Po vyplnení všetkých údajov o stave opotrebenia telefónu sa okamžite dozviete jeho možnú výkupnú cenu. Telefón potom stačí osobne priniesť na jednu z predajní spoločnosti alebo ho bezplatne vyzdvihne kuriér.

Podmienkou výkupu je plnoletosť (18 rokov), platný doklad totožnosti (občiansky preukaz alebo pas) a spísanie kúpnopredajnej zmluvy. Pri výkupe na predajni budú peniaze vyplatené v hotovosti. Pri odoslaní kuriérom budú peniaze obratom zaslané na účet po doručení a otestovaní mobilného telefónu.

Videorecenzia

Následne stačí zakúpiť Samsung Galaxy S8 alebo Galaxy S8+ v jednej z vybraných predajní, zaregistrovať sa na stránke samsung-bonus.eu, nahrať kópiu pokladničného dokladu, fotku IMEI kúpeného telefónu a kópiu kúpnopredajnej zmluvy, ktorú ste dostali pri predaji starého zariadenia na portáli vykup-telefonov.sk.

Po schválení registrácie dokladov vám bude zaslaný bonus vo výške 100 €. Bonus nemá žiadnu súvislosť s peniazmi za predaný mobilný telefón a príde zvlášť. Podrobné pravidlá akcie a zoznam predajní do nej zapojených, kde je možné zakúpiť smartfóny Galaxy S8 a S8+, sú rovnako k dispozícii na stránke samsung-bonus.eu. Akcia platí od 25. augusta do 16. septembra 2017 a týka sa aj smartfónov zakúpených u mobilných operátorov O2, Orange a Telekom.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu