Na jeden záber: Xiaomi Mi 6

Výkonný dual SIM android s kvalitnou konštrukciou, 5,2'' Full HD displejom, rýchlou čítačkou odtlačkov a infraportom. Škoda priemerných výsledkov duálneho fotoaparátu.

Najnovšia vlajková loď Xiaomi ponúka to najlepšie, čo si od tejto značky môžete aktuálne kúpiť. Kolega Tomáš už telefón recenzoval a jeho text si môžete prečítať v článku Xiaomi Mi 6 - trend je viac než vlastné nápady. Pochválil prémiovú konštrukciu, ktorá je však náchylná na odtlačky a škrabance, 5,2-palcový displej s výbornou čitateľnosťou na slnku a rýchlu čítačku odtlačkov.

Od Mi 6 môžete očakávať aj špičkový výkon. Vo vnútri pracuje čipset Snapdragon 835 spolu s 6 GB kapacitou operačnej pamäte RAM. 3350 mAh batéria podporuje rýchle nabíjanie, čo určite oceníte, pretože telefón výdržou na jedno nabitie príliš neoslnil.

Duálny 12 MPix fotoaparát síce láka na výborné parametre, medzi ktorými nechýba ani optická stabilizácia obrazu, ale pri testovaní nás sklamal. Z komentára kolegu Richarda v článku Takto fotí Xiaomi Mi 6 vyplýva, že umelé rozmazávanie pozadia, tzv. bokeh efekt skôr nefunguje než funguje, a večerné zábery tiež svojou kvalitou nepresvedčili. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 25.08.2017 - 18:20

foťak ozaj iba na makro za dobrého svetla. inak strašný šumák. slabé svetlo/nočné zábery horror, to som snáď ešte ani nevidel.. k tomu absencia LTE B20 a 3,5mm jacku a je to OUT.

ondrakomous26.08.2017 - 20:32 Trvalý odkaz

pritom pouzity snimac od sony je pomalu nejlepsi na trhu.

Knoxville26.08.2017 - 21:25 Trvalý odkaz

Moze byt senzor neviem ako dobry ked to nevedia softwerovo doladit tak z toho skoro nic nebude.Ale to by si mal Ondro vediet...

Michal26.08.2017 - 23:16 Trvalý odkaz

Sa mi nechce verit ze ten fotak na mi6 tak dogabali. Redmi Pro foti pekne, nemam vyhrady.

Jamie26.08.2017 - 23:46 Trvalý odkaz

No ak Redmi Pro fotí dobre, tak ja zjem drátenú kefu :D

Celá diskusia 6 príspevkov