HMD vraj plánuje smartfón s väčším displejom než má Nokia 8

Cieľom vedenia spoločnosti nie je súťažiť s Apple či Samsungom, ale robiť tie najlepšie telefóny pre svojich zákazníkov. S tým súvisí aj možná príprava novej vlajkovej lode, ktorá ponúkne ešte väčší displej než má top model Nokia 8.

Aktuálna vlajková loď Nokia 8 bola oficiálne predstavená len pred niekoľkými dňami. Európsky debut má prísť začiatkom septembra a cena novinky je stanovená na 599 eur.

V HMD Global už však pozerajú dopredu, čo v najnovšom rozhovore potvrdil aj globálny marketingový manažér Neil Broadley. Ten tvrdí, že HMD nemá v pláne súperiť so Samsungom alebo Apple. Ich cieľom je sústrediť sa na to, čo bude najlepšie pre používateľov telefónov Nokia. To je podľa Broadleyho zásadný rozdiel, ktorý robí ich firmu odlišnou od konkurencie.

Aktuálny top model Nokia 8 dostal výkonný hardvér, 5,3'' displej, odolnosť voči ošplechnutiu vodou a pôjde o prvý smartfón, ktorý dokáže naraz používať prednú aj zadnú kameru. HMD však naznačuje, že má v pláne zájsť ešte ďalej a pripraviť zariadenie, ktoré ponúkne ešte väčší displej než má osmička. Malo by ísť dokonca o telefón, s prísľubom spĺňať požiadavky všetkých používateľov.

Vzhľadom na požiadavky dnešných používateľov ide určite o veľmi odvážne vyjadrenie. K novému smartfónu od Nokie zatiaľ nemáme žiadne oficiálne informácie, a tak nie je jasné, či sa tieto tvrdenia napokon potvrdia.

Zdroj: phonearena.com

Diskusia k článku:

Jozef 24.08.2017 - 13:35

Obidve kamery dokáže používať naraz aj LG G4, aj keď uloženie obrazu nie je 1:1, takže to nie je až taká super novinka.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease25.08.2017 - 13:24 Trvalý odkaz

Tak jest.
HMD to zatial s Nokiou dáko nezvláda. Ledva sa po pol roku dostala na trh Nokia 5. Nokia 6 má stále 5 mesačné meškanie a je nedostupná. Nokia 8 v najlepšom možno December/Január. Nokia 9 2.Q 2018 tipujem.
Mobilný svet už bude niekde inde.
Bárs aká neznáma čína šupne fon do predaja mesiac od predstavenia.

Celá diskusia 2 príspevky