Vianoce 2010: zaujímavé príslušenstvo pre Samsung Galaxy S

REKLAMA Blížia sa Vianoce a možno chcete sebe alebo svojim blízkym spraviť radosť kvalitným príslušenstvom (nielen) pre Samsung Galaxy S (i9000). Kryty, puzdrá, fólie, držiaky...

Internetový obchod iPshop.sk prináša viac a viac kvalitného príslušenstva pre telefóny iPhone, ale aj HTC, Samsungy, Sony Ericssony i ďalšie podobné zariadenia.

Nosným produktom iPshopu sú aj vysoko odolné fólie invisibleSHIELD pre zariadenia rôzneho druhu (od iPhonu cez fotoaparáty až po iPad).

ipshop

Okrem krytov, fólií, puzdier sa iPshop zameriava aj na príslušenstvo. Náročných zákazníkov potešia jednoduché, ale veľmi spoľahlivé Bluetooth handsfree značky Jabra na slnečnú clonu automobilu, resp. Bluetooth handsfree renomovaných značiek Jabra a Plantronics.

Puzdro StandCase s integrovaným stojančekom je nielen pekné, ale aj praktické. Ideálne na prezeranie fotografií a videí. K puzdru dostanete matnú alebo zrkadlovú fóliu na displej.

Cena: 21,90 € (iPshop.sk)

Puzdrá Bling Black vytvárajú vďaka svojej výnimočnej textúre zaujímavý efekt elegantného telefónu. V balení nájdete matnú antireflexnú ochrannú fóliu na displej. K dispozícii je v bielej, červenej, ružovej aj čiernej farbe.

Cena: 21,90 € (iPshop.sk)

iPshop.sk ponúka, samozrejme, aj tradičné flexibilné puzdrá. Niektoré z nich majú najmä ochrannú funkciu, iné sú súčasne elegantným doplnkom. Matný čierny silikónový obal s pomerne hrubými stenami (9,90 eur) má najmä ochrannú funkciu. Ochranný kryt TPU (9,90 eur) je vyrobený z materiálov šetrných k životnému prostrediu a dostupný v rôznych farbách. Perleťový obal T-Cover (17,90 eur) patrí k tým najkvalitnejším a v jeho balení nájdete aj matnú antireflexnú fóliu na displej.

Luxusné kožené puzdro s krištáľmi Swarovski patrí k tomu najluxusnejšiemu, čo na Samsung Galaxy S môžete kúpiť.

Cena: 49,90 € (iPshop.sk)

Exkluzívne puzdro Exclusive vyniká svojou textúrou. Je relatívne tenké a z príjemného materiálu. Puzdrá Exclusive sú dostupné vo viacerých farbách, obzvlášť vydarená je zelená. Súčasťou dodávky je aj ochranná fólia na displej.

Cena: 17,90 € čierne (iPshop.sk)

Cena: 19,90 € farebné (iPshop.sk)

iPshop.sk ponúka aj rôzne doplnky pre Samsung Galaxy S, Galaxy Tab a ďalšie. Medzi nimi nájdete držiaky do auta, rozšírenú 3 000 mAh batériu pre Galaxy S aj s upraveným zadným krytom, držiak do auta, alebo šikovnú stolovú kolísku s nabíjaním. Spolu s doinštalovanou aplikáciou NightWatch (nájdete v Android Markete), ktorá sa môže spúšťať automaticky po pripojení k nabíjačke, je to perfektný pomocník aj pre tých, ktorí okrem Galaxy S vlastnia iný telefón s microUSB nabíjacím konektorom. Stojanček môžete pripojiť káblom k PC cez USB kábel alebo mobil nabíjať pomocou dodávanej nabíjačky z elektrickej siete.

Cena: 21,90 € (iPshop.sk)

Diskusia bola pod týmto článkom vypnutá.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu