Takto fotí Xiaomi Mi 6

Nasledujúce snímky vytvorené fotoaparátom smartfónu Xiaomi Mi 6 s vyčisteným objektívom a snahou o čo najstabilnejšiu pozíciu fotografa sme vybrali z našich najlepších záberov. V každej situácii sa snažíme vytvárať aspoň dve snímky, rozumne využívať HDR, výnimočne aj upravovať expozíciu. Po vytvorení už do snímok nijako nezasahujeme.

Duálny zadný fotoaparát:

27 mm ekv.: 12 Mpix (4:3), clona f/1.8, OIS

52 mm ekv.: 12 Mpix (4:3), clona f/2.6,

uzávierka 1/1000 - 1/4 s, video HD (120 fps) / Full HD (30 fps) / 4K (30 fps), AF (PDAF), dvojtónový LED blesk,

Predný fotoaparát: 8 Mpix (16:9), clona f/2.2, video Full HD

Ďalšie parametre nájdete v článku Základné info: Xiaomi Mi 6.

Krátky komentár:

Ach jaj, ďalší duálny fotoaparát, ktorý neprináša nič podstatné. A to má dokonca dve ohniskové vzdialenosti - širokouhlý 27 mm vytvára celkom schopné zábery, ale portrétový s 52 mm (po prepočte na kinofilm) ma sklamal. Hodí sa akurát tak na nejaké to makro. Umelé rozmazávanie pozadia skôr nefunguje než funguje, večerné zábery tiež žiadna sláva... Jediné, čo musím pochváliť, je čitateľnosť displeja na slnku. Inak ma fotografovanie s týmto čínskym zázrakom vôbec nebavilo. Snáď mi odpustíte.

GALÉRIA FOTOGRAFIÍ

Všetky fotografie v článku sú v plnej kvalite, preto môže pri pomalom internetovom pripojení chvíľu trvať ich načítanie. Otvorenie obrázkov kliknutím / dotykom prináša len pohodlie listovania medzi jednotlivými zábermi (klikom myši alebo dotykom obrazovky otvoríte ten istý súbor). Ak máte v ruke smartfón či tablet, detaily si pozriete aj klasickým priblížením snímky dvomi prstami. Pravým tlačidlom myši alebo podržaním prsta na obrázku môžete slobodne snímky uložiť do vášho zariadenia, skúmať detaily a analyzovať EXIF.

GALÉRIA VIDEÍ

Diskusia k článku:

Začať diskusiu