LG G Pad IV 8.0: Full HD displej a tenké telo

LG uviedlo na domácom trhu štvrtú generáciu osempalcového tabletu, ktorý mieri do strednej triedy. Zaujme tenkou kovovou konštrukciou, nízkou hmotnosťou a nechýba mu slot na SIM kartu.

Novinka s dlhým názvom LG G Pad IV 8.0 Full HD LTE vyniká tenkým a ľahkým prevedením. Hmotnosť 290 gramov a hrúbka 6,9 mm predurčuje tablet na časté prenášanie. V kabelke či taške veľa miesta nezaberie. Osempalcový IPS displej s Full HD rozlíšením 1200 x 1920 bodov a pomerom strán 16:10 je vhodný na prezeranie filmov, videí a surfovanie po internete.

Na pripojenie môžete využiť nielen Wi-Fi sieť, ale aj mobilné dáta cez LTE. Na tele tabletu sa nachádza slot pre nanoSIM kartu. Operačný systém Android 7.0 Nougat je doplnený o známe používateľské prostredie LG UX s množstvom doplnkových funkcií, medzi ktorými nechýba Easy Mode, Dual Window, Knock Code ani režim pre redukciu modrého svetla.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí osemjadrový procesor Snapdragon 435, 2 GB RAM, 32 GB úložisko, Bluetooth 4.2, GPS, 5 Mpix zadný fotoaparát a predná kamera s rovnakým rozlíšením. O výdrž sa postará 3000 mAh batéria.

Dostupnosť LG G Pad IV 8.0 Full HD LTE bola oznámená zatiaľ iba na domácom kórejskom trhu, cena je stanovená na 352 000 KRW, čo je približne 270 eur.

Zdroj: social.lge.co.kr

Diskusia k článku:

juryno 04.07.2017 - 14:38

Kam to ten svet speje? Furt mensie a mensie baterky davaju do zariadeni. O chvilu bude sot pol hodinu ked to pojde na plny vykon. Uz teraz je sot 2 ci 3 hodiny. O to vsetko preto aby bol mobil ci tablet o milimeter a pol uzsi a o par gramov lahsi. Nechapem tych vyrobcov. Dat ale na 8 palcovy fhd tablet 3000ku baterku to uz prekonalo vsetky rekordy hluposti

Celá diskusia 1 príspevok