Angry Birds Evolution - nahnevaní vtáci sú späť

Populárna hra kedysi pobláznila milióny ľudí po celom svete, postupom času však záujem o ňu upadal. Zmeniť to má nová verzia, ktorá ponúkne množstvo vylepšení a zmien. Nechýba tu humor, odkazy na pôvodnú hru, nový štýl boja ani RPG prvky.

Nahnevané vtáky prešli od svojej prvej hry veľký kus cesty a okrem klasického vystreľovania pomocou praku na zelené prasiatka sme ich mohli vidieť aj v iných podobách. Postupne prišli napríklad Angry Birds POP!, Epic, Go! alebo Action. Práve z poslednej menovanej hry si berie inšpiráciu novinka Angry Birds Evolution, kde takisto nebudete potrebovať prak, ale naštvané vtáky môžu útočiť za pomoci vlastných síl.

Novinkou sú hlbšie zapracované RPG prvky, ktoré prinášajú širšie možnosti vylepšení, úpravy hrdinov, zbieranie a odomykanie predmetov. Vašou úlohou bude zostaviť svoj vlastný tím vtákov, aby ste zastavili inváziu otravných prasiatok, ktoré napadli váš domov.

Titul sľubuje viac než stovku nových operencov, ktoré budete zbierať, trénovať a vylepšovať. Nechýba štýl boja ťahom, pekná grafika a veľa humoru. Vtáky sú zoradené do viacerých tried a svoj 5-členný tím môžete postupne spestrovať novými prírastkami.

Každý z nich ponúka svoje silné a slabé stránky, ale aj unikátne schopnosti, ktoré postupne vylepšujete. V boji na vás čaká vyše deväťdesiat rôznych druhov nepriateľov. Ďalšou novinkou sú víkendové udalosti v štýle Pokémon Go, ktoré vám umožnia bojovať v Oinktagone a získať zaujímavé odmeny, vrátane mimoriadne vzácnych vtákov.

K dispozícii tentokrát bude aj prieskum ostrova s cieľom poraziť Bacon Corp. Do hry je možné pozvať aj svojich priateľov, založiť klan a bojovať proti iným hráčom z celého sveta. Hra Angry Birds Evolution je bezplatne k dispozícii pre operačný systém Android a iOS. Obsahuje však nákupy v aplikácii a ponúka i predplatené služby, ktoré hráčom poskytujú každý mesiac rôzne výhody.

Zdroj: PhoneArena

Diskusia k článku:

Začať diskusiu