O2: BlackBerry KEYone, Sony Xperia XA1 Ultra a Xperia L1 v ponuke

V e-shope operátora pribudli tri novinky, Cenovo dostupnú Xperiu L1 a najnovšie BlackBerry s hardvérovou klávesnicou a Androidom si už môžete kúpiť, 6-palcová Xperia XA1 Ultra nie je zatiaľ reálne k dispozícii.

Len nedávno prišlo BlackBerry KEYone na Slovensko, a už je dostupné aj v O2. Novinka mala svoju premiéru na tohtoročnej výstave MWC v Barcelone, kde sme navštívili aj stánok spoločnosti TCL. V základnom infe tak nájdete nielen podrobné špecifikácie, ale aj živé fotografie.

KEYone má kvalitnú kovovú konštrukciu so zadnou stenou z mäkkého materiálu príjemného na dotyk, bočné steny sú z masívneho hliníkového rámu. Displej s netradičným pomerom strán 2:3 ponúka jemné rozlíšenie 1080 x 1620 bodov. O výkon sa stará čipset Snapdragon 625 a 3 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 32 GB priestor umožňuje rozšírenie pamäte microSD kartami do veľkosti 2 TB.

Vo výbave nájdeme čítačku odtlačkov umiestnenú v medzerníku klávesnice, 3505 mAh batériu s rýchlym nabíjaním a nový USB-C konektor. Zadný 12 Mpix fotoaparát dokáže nahrávať videá až v 4K rozlíšení. Operačný systém Android 7.1 Nougat je doplnený o známy softvér BlackBerry a nechýba ani bezpečnostná aplikácia DTEK.

V O2 kúpite BlackBerry KEYone v hotovosti za 626 eur, k O2 Paušálu môžete využiť bonus na telefón s mesačnými splátkami. Pri prevzatí zaplatíte iba dve eurá.

Sony Xperia L1 je nástupcom modelu Xperia E5 a vhodná pre nenáročného používateľa. V novinke beží operačný systém Android 7.0 Nougat spolu s používateľskou nadstavbou výrobcu. O výkon sa stará štvorjadrový procesor a 2 GB kapacita operačnej pamäte RAM, vnútorný 16 GB úložný priestor sa dá rozšíriť microSD kartami.

Hlavný 13-megapixelový fotoaparát ponúka automatické zaostrovanie, LED diódu a svetelnosť f/2.2. Rovnaké clonové číslo dostala predná 5 Mpix kamera s 24 mm širokouhlým objektívom. HD rozlíšenie 5,5-palcového displeja a chýbajúca čítačka odtlačkov naznačuje smerovanie L1 do nižšej strednej triedy. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Xperia L1 je dostupná v čiernej a bielej farbe za 218 eur. Pri kúpe s O2 Paušálom môžete využiť dotáciu na telefón.

Sony Xperia XA1 Ultra je tabletofón s tradičným dizajnom a veľkým šesťpalcovým Fdisplejom natiahnutým do strán na maximum. V bočnej stene sa nachádza kruhový vypínač, hardvérová spúšť fotoaparátu a klávesy ovládania hlasitosti. Čítačku odtlačkov tam nenájdeme a nie je umiestnená ani pod displejom. Pri vyše 400-eurovom smartfóne to zamrzí.

Medzi hlavné špecifikácie patrí osemjadrový procesor Helio P20, 4 GB kapacita RAM, 32 GB úložisko, operačný systém Android 7.0 Nougat, 23-megapixelový zadný fotoaparát a predná 16 Mpix kamera s LED bleskom a automatickým zaostrovaním. V základnom infe nájdete kompletné informácie o novinke a živé fotografie z MWC 2017.

Xperiu XA1 Ultra zatiaľ v e-shope O2 nekúpite, je označená ako dočasne nedostupná. na výber však bude v štyroch farbách: ružovej, zlatej, čiernej a bielej. Cena v hotovosti je u operátora stanovená na 410 eur.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu