Xiaomi má novú power banku, Wi-Fi repeater a Bluetooth reproduktor

Čínska spoločnosť uviedla na indickom trhu trojicu nových produktov - Mi Wi-Fi Repeater 2, Mi Bluetooth Speaker Mini a Mi Power Bank s 10000 mAh a 20000 mAh kapacitou. Externé batérie budú dostupné aj cez Amazon.

Xiaomi stále napreduje, a ak trošku sledujete túto čínsku spoločnosť iste viete, že nemá núdzu o nové produkty. Okrem smartfónov nechýba v portfóliu bohatá ponuka príslušenstva a rôzna inteligentná technika do vašich domácností. Novinku Mi Wi-Fi Repeater 2 oceníte najmä v prípade, že vás doma hnevá slabé pokrytie Wi-Fi signálom. Tento opakovač vám umožní prijímať signál bezdrôtovej siete aj na miestach, na ktoré váš prístupový bod alebo Wi-Fi router nedosiahne.

Mi Wi-Fi Repeater 2 podporuje maximálnu prenosovú rýchlosť 300 Mbps a na jeho nastavenie stačia len tri jednoduché kroky. Je kompatibilný so širokou škálou routrov od známych výrobcov, má dvojicu PCB antén a môžete naň pripojiť až 16 zariadení. Nechýba príjemný, kompaktný dizajn a môžete ho napájať len pomocou USB portu. Cena je stanovená na 15 dolárov a bude k dispozícii od 20. júna.

Ďalšou novinkou je power banka Mi Power Bank 2, ktorá bude dostupná v dvoch kapacitách - 10000 mAh a 20000 mAh. Zariadenie prichádza s podporou rýchleho nabíjania pre oba svoje USB porty, má vlastné chladenie a tiež režim nízkej spotreby. Power banka s menšou kapacitou je čierna a jej plné nabitie dosiahnete za niečo málo cez štyri hodiny. Väčšia, teda biela, vyžaduje šesťhodinový čas nabíjania. Tieto kúsky budú dostupné od 20. júna za 18 a 20 dolárov. Kúpite ich buď na oficiálnej stránke Mi.com, alebo od 7. júna na Amazone.

Rad noviniek uzatvára Mi Bluetooth Speaker Mini. Bezdrôtový reproduktor, ktorý v malých rozmeroch sľubuje veľký zvuk. Ponúkne vstavaný mikrofón a podporu Bluetooth 4.0, takže nemá vysokú spotrebu batérie. Dodáva sa s elegantným kovovým krytom a bude dostupný v dvoch farbách - šedej a zlatej.

Hudbu vám prehrá na vzdialenosť piatich metrov od vášho smartfónu, pričom ponúka výkon na úrovni 2 W a výdrž batérie štyri hodiny. Predávať sa začne 21. júna, zatiaľ však len na oficiálnej stránke Mi.com.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu