Kúpte si Samsung Galaxy S8 alebo Galaxy S8+ a získajte dva darčeky

Samsung rozbieha letnú cashback akciu, v ktorej môžete pri nákupe ktoréhokoľvek modelu radu Galaxy S8 získat dva darčeky: Bluetooth reproduktor Level Box Slim a 64 GB MicroSD kartu. Akcia platí u vybraných predajcov a mobilných operátorov O2 a Orange.

Samsung pripravil pre slovenských zákazníkov letnú akciu. Každý, kto si v období od 19. júna do 20. augusta 2017 zakúpi Samsung Galaxy S8 alebo Galaxy S8+, dostane ako darček Bluetooth reproduktor Level Box Slim v hodnote 99 eur a 64 GB MicroSD kartu v hodnote 28 eur.

Samsung Level Box Slim (EO-SG930CBEGWW) je vodeodolný, takže si ho môžete zobrať aj k bazénu. Jeho 2600 mAh batéria poskytuje až 30 hodín prehrávania hudby a funguje aj ako prenosná nabíjačka, ktorá umožní dobiť smartfón alebo tablet. Pamäťová karta Samsung microSDXC 64 GB EVO s SD adaptérom (MB-MP64GA/EU) a 64 GB kapacitou má rýchlosť čítania až 100 MB / s, čo je vhodné aj na nahrávanie 4K videí.

Akcia platí u vybraných predajcov do 20. augusta 2017, respektíve do vyčerpania zásob a vyžaduje si online registráciu smartfónu potrebné smartfón zaregistrovať, vyplniť výrobné číslo zakúpeného prístroja, zaslať fotografiu štítku a nahrať účtenku.

Do bonusovej akcie sú zapojené značkové predajne Samsungu, desiatky kamenných aj internetových obchodov, a darčeky získate i v Orangei a O2. Kompletný zoznam nájdete na stránke www.samsung-bonus.eu. Viac informácií získate aj na infolinke +420 702 193 570 alebo info@samsung-bonus.eu.

Pozn. redakcie: Cashback akcie nie sú u Samsungu ničím novým. Výrobca chce týmto krokom zrejme podporiť predaj smartfónu od oficiálnych distribútorov, ktorí veľakrát doplácajú na šedý dovoz. Ten síce ponúka nižšie ceny, no pri prvých problémoch s telefónom zákazník môže zistiť, že ušetriť pár desiatok eur sa mu veľmi nevyplatilo.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu