Na jeden záber: HTC U Ultra

Nechce sa vám čítať recenzia? V našom tradičnom videu sa o 5,7'' androide so zaujímavým lesklým dizajnom a sekundárnym displejom dozviete to najdôležitejšie.

Pre nový rad HTC U je typický lesklá konštrukcia z kovu a skla s povrchom, ktorý má vyzerať ako kvapalina. Tmavé farebné verzie sú najviac náchylné na lapanie odtlačkov, a tak pokiaľ sa vám dizajn páči, ale chcete sa vyhnúť neustálemu lešteniu, odporúčame siahnuť po bielej farbe. HTC U Ultra zaujme sekundármy displejom, ktorý ponúka rýchly prístup k obľúbeným aplikáciám, kontaktom, zobrazuje upozornenia, počasie a podobne.

V recenzii sme pochválili pekný displej s jemným QHD rozlíšením, čítačku odtlačkov pod displejom a svižné prostredie HTC Sense. Konektor s 3,5 mm jackom na tele smartfónu nenájdete, na pripojenie vlastných slúchadiel budete musieť použiť redukciu. V balení ju ale nenájdete. Telefón neohúri ani výdržou na jedno nabitie. Batéria s 3000 mAh kapacitou podporuje rýchle nabíjanie, ktoré oceníte, keď máte na nabitie málo času.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí Snapdragon 821, 4 GB operačná pamäť RAM, 64 GB úložisko, zadný 12 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu a predná 16 Mpix kamera. Kompletné informácie o novinke sa dočítate v základnom infe. Výsledky z obidvoch fotoaparátov si môžete pozrieť v článku Takto fotí HTC U Ultra + videá z mobilu.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu