Na jeden záber: LG G6

V našej recenzii vlajkovej lode LG s 5,7'' QHD displejom a pomerom strán 18:9 ste si mohli prečítať dva názory. Tretí názor kolegu Richarda sa dozviete z nášho tradičného videa.

LG G6 je príjemným prekvapením. Spracovanie konštrukcie má na jednotku, výborný displej s jemným rozlíšením 1440 x 2880 b. a pomerom strán 18:9 nemá ani na priamom slnku problém s čitateľnosťou a v recenzii sme pochválili aj dvojicu fotoaparátov. Výsledok práce snímačov si môžete pozrieť v článku Takto fotí LG G6. + videá z mobilu.

Výhodou G6 je širokouhlý objektív, s ktorým sa dajú vytvoriť kvalitné fotografie. V článku Na Zelené pleso s LG G6 nájdete 30 širokouhlých fotografií a Richardove skúsenosti s duálnym fotoaparátom.

Top model od LG poteší vodeodolnou konštrukciou, ktorá by mala zvládnuť aj pád na zem z výšky približne jeden meter. Zadnú stranu chráni odolné sklíčko Gorilla Glass 5, displej ochráni staršia, ale overená tretia generácia skla Gorilla. Novému pomeru strán bola prispôsobená aj nová verzia používateľského prostredia LG UX 6.0, ktoré beží nad Androidom 7.0 Nougat.

Na rýchlosti systému nespoznáte, že v G6 beží minuloročný procesor Snapdragon 821. Čítačka odtlačkov je integrovaná do vypínača na zadnej strane. Jej umiestnenie nemusí vyhovovať každému, dá sa však na ňu zvyknúť. Podrobnosti o výbave nájdete v článku Základné info LG G6.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu