Potvrdené: Lenovo Moto Z2 Play dostane 3000 mAh batériu

O nástupcovi úspešného modelu Moto Z Play koluje na internete množstvo špekulácií a očakávaní. Jedna vec je už ale istá. Lenovo na Twitteri potvrdilo kapacitu batérie.

Minuloročný model Moto Z Play príjemne prekvapil dvojdňovou výdržou na jedno nabitie, ktorú zaistila 3510 mAh batéria. Pripravované Lenovo Moto Z2 Play by sa malo dizajnom viac priblížiť tenkej Moto Z, ktorá má hrúbku konštrukcie len päť milimetrov. Vznikli tak obavy o budúcu výdrž novinky.

Lenovo však v reakcii na tweet indického používateľa Anant Anbhuleho odpovedalo, že Moto Z2 Play dostane nevyberateľný 3000 mAh akumulátor. Je to 200 mAh viac než má tenká Moto Z, ale stále o 510 mAh menej než u predchodcu Moto Z Play.

Čo vieme o pripravovanej Moto Z2 Play? Neoficiálne údaje hovoria o 5,5'' Full HD displeji, procesore Snapdragon 626, 4 GB operačnej pamäti RAM, 64 GB úložisku, 12 Mpix fotoaparáte s clonovým číslom f/1.7 a nahrávaním videí až v 4K rozlíšení.

Hrúbka konštrukcie by mala byť iba 6 milimetrov (Moto Z má 5 mm) a hmotnosť 145 gramov, čo je o 1 mm a 20 gramov menej než má aktuálna Moto Z Play. Čítačka odtlačkov našťastie ostane pod displejom, na zadnú stranu si budete môcť opäť pripevniť niektorý doplnkový modul.

Uvedenia Moto Z2 Play by sme sa mali dočkať 8. júna.

Zdroj: twitter.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu