Xiaomi predstavilo slúchadlá s USB-C konektorom a funkciou ANC

Čoraz viac výrobcov upúšťa od 3,5 mm jacku v smartfónoch a nahrádza ho novým konektorom USB-C, ktorý poslúži aj na prenos zvuku. Xiaomi predstavilo vlastné slúchadlá z prémiových materiálov za dostupnú cenu.

Podobne ako niektoré telefóny Applu, HTC, Oppo či Motoroly, aj vlajková loď Xiaomi Mi 6 prišla o 3,5 mm audio jack. Na počúvanie hudby tak musíte použiť Bluetooth slúchadlá, použiť redukciu alebo pripojiť káblové slúchadlá s USB-C konektorom.

Xiaomi produkuje rôzne príslušenstvo i výrobky do domácnosti, a tak bolo len otázkou času, kedy zákazníkom ponúkne aj vlastné slúchadlá s novým konektorom. Xiaomi Mi Type-C Earphones majú elegantný vzhľad, telo z titánovej zliatiny a textilný kábel odolný voči zamotaniu a opotrebovaniu.

Na slúchadlách nájdeme označenie ANC Audio (Active Noise Canceling), čo znamená, že disponujú modulom s aktívnym potlačením hluku. Funkciu oceníte pri cestovaní vo vlaku, autobuse i lietadle.

Nové slúchadlá boli navrhnuté v spolupráci so španielskym hudobníkom Luca Bignardi a sú dostupné za cenu 299 CNY, čo je približne 40 eur.

Zdroj: en.miui.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu