Na jeden záber: Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 sme pre vás už otestovali, tentoraz sme sa pozreli na väčší z dvojice top modelov.

Väčší z dvojice nových vlajkových lodí má takmer rovnaké parametre ako menší Samsung Galaxy S8. Líši sa len 6,2'' uhlopriečkou, o 500 mAh silnejšou batériou, o 27 gramov vyššou hmotnosťou a mierne väčšími rozmermi. Nechýba odolnosť voči vode a prachu s certifikáciou IP68. Výrobca udáva, že by nemalo byť problémom ani snímanie fotografií a videí v bazéne. Na slanú vodu sa ale záruka nevzťahuje.

Medzi hlavné špecifikácie patrí QHD displej s pomerom strán 18,5:9, osemjadrový procesor Exynos 9, 4 GB RAM, 64 GB úložisko, 8 Mpix predná kamera s automatickým zaostrovaním a 12 Mpix zadný fotoaparát s optickou stabilizáciou. O kvalite snímok a videí sa môžete presvedčiť v článku Takto fotí Samsung Galaxy S8 + videá z mobilu. Zadný i predný fotoaparát patrí aktuálne medzi špičku.

Komu vadí čítačka odtlačkov umiestnená na zadnej strane vedľa objektívu hlavného fotoaparátu, môže ju odignorovať. Na odomknutie telefónu sa dá využiť aj odblokovanie gestom či skenerom oka, ktorý pracuje spoľahlivo a rýchlo. Používať môžete aj všetky kombinácie naraz.

V ľavej bočnej stene pribudlo hardvérové tlačidlo pre spustenie asistenta Bixby, ktoré sa podľa posledných informácií zrejme nebude dať použiť na nič iné. Čo je vzhľadom k zatiaľ obmedzenej funkčnosti škoda.

Všetky podrobnosti o hardvérovej výbave a nových funkciách sa dozviete v článku Základné info: Samsung Galaxy S8+.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Karol 02.05.2017 - 12:30

Niektorí majitelia S8 hlásia problém,že sa im telefón viackrát samovoľne reštartuje...neviem,čo je na tom pravdy!

Roland02.05.2017 - 13:39 Trvalý odkaz

Zdravim ,,, neda sa bixby vypnut pri zamknutej obrazovke? dokonca aj ked ho manualne vypnem v nastaveni plochy a okien tak dvojitym stlacenim alebo jednym stlacenim stale to ide inak sa to bixby zapne ... vo vrecku sa mi vela krat stalo ze som telefon vytiahol a bixby bolo zapnute to mi velmi vadi
Dakujem

Celá diskusia 2 príspevky