O2: HP Elite X3 a Sony Xperia XA1 v ponuke

V ponuke zariadení O2 sa objavil 5-palcový android strednej triedy so štýlovým dizajnom a nadupaný vodeodolný dual SIM s 5,96'' QHD displejom a operačným systémom Windows 10. Obidve novinky sú ale momentálne nedostupné.

HP Elite X3 nie je žiadna horúca novinka, stretli sme sa s ním už na minuloročnej výstave MWC v Barcelone. Má výbornú výbavu a veľký 5,96-palcový AMOLED displej s jemným QHD rozlíšením 1440 x 2560 bodov. Tabletofónu nechýba certifikácia IP67 a MIL-810G, takže vydrží aj pobyt vo vode do hĺbky jedného metra počas 30-tich minút a zaručuje odolnosť proti vode, prachu, nárazom, soli a vibráciám.

Medzi špecifikáciami nájdeme skener očnej dúhovky, silnú 4150 mAh batériu, dva sloty na nanoSIM kartu a nový konektor USB-C. O výkon sa postará procesor Snapdragon 820 a 4 GB operačná pamäť RAM. Všetko dôležité o hardvérovej výbave sa dočítate v základom infe.

Za HP Elite X3 zaplatíte v O2 pri kúpe v hotovosti 1034 eur, alebo môžete využiť bonus na telefón až do výšky 432 eur. Kedy bude reálne dostupný sa na stránke operátora nepíše.

Sony Xperia XA1 je nástupcom Xperie XA. Elegatný dizajn konštrukcie ostal. Prináša vylepšený 23 Mpix fotoaparát s manuálnym zaostrovaním v profesionálnom režime a lepšou kvalitou snímok zhotovených v zhoršených svetelných podmienkach.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 5'' HD displej, procesor Helio P20, 3 GB pamäť RAM, 32 GB úložisko a operačný systém Android 7.0 Nougat. Batéria s 2300 mAh kapacitou podporuje rýchle nabíjanie i adaptívne nabíjanie Qnovo. Kompletné informácie vrátane živých fotografií a videa s prvým kontaktom nájdete v článku Základné info: Sony Xperia XA1.

Na Slovensku sa má telefón začať oficiálne predávať v polovici apríla. Dá sa očakávať, že v tom čase bude Sony Xperia XA1 reálne dostupná aj v e-shope O2. Cena v hotovosti je u operátora stanovená na 314 eur. S bonusom na telefón zaplatíte prvú platbu len dve eurá a zvyšnú cenu budete mať rozdelenú do 24 mesačných splátok. Na výber bude v čiernej, bielej a zlatej farbe.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu