O2, Orange a Telekom spustili predobjednávky na Samsung Galaxy S8 a S8+

Horúce novinky si už môžete predobjednať aj u našich mobilných operátorov. Získate ich tak medzi prvými. Dostupné budú nielen k paušálu, ale aj v hotovosti .

Predobjednávky na nové top modely Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+ odštartovali nielen u vybraných predajcov, ale aj slovenských mobilných operátorov. Pokiaľ chcete byť medzi prvými majiteľmi, môžete sa registrovať na špeciálnych stránkach O2, Orangeu a Telekomu.

Obidve novinky majú rovnaký dizajn a výbavu, líšia sa len veľkosťou uhlopriečky. Galaxy S8 ponúka 5,8'' displej, Galaxy S8+ má 6,2'' veľkú obrazovku s jemným QHD+ rozlíšením 1440 x 2960 pixelov. Prednú i zadnú stranu telefónov chráni odolné sklíčko Gorilla Glass piatej generácie. Novinky dostali výkonné procesory, 4 GB operačnú pamäť RAM a 64 GB úložisko s možnosťou rozšírenia microSD kartami. Výrobca nezabudol ani na odolnosť voči vode a prachu. Výraznou zmenou je presunutie čítačky odtlačkov z prednej na zadnú stenu vedľa objektívu 12 Mpix fotoaparátu.

Stredové hardvérové tlačidlo sčasti nahradil displej citlivý na tlak. Na domácu obrazovku sa kedykoľvek vrátite silnejším zatlačením prsta na spodnú časť displeja. Všetky potrebné informácie nájdete v našich článkoch venovaných Galaxy S8 a Galaxy S8+.

Samsung Galaxy S8 (prvý kontakt)

Predpredaj u našich operátorov prebieha až do 19. apríla. K prvým zákazníkom sa novinky dostanú už osem dní pred oficiálnym štartom, tj. 20. apríla.

V O2 je cena telefónov k akémukoľvek paušálu O2 na začiatok 2 €, neskôr sa zvyšná suma rozpočíta do 24 mesačných poplatkov. Dostupné budú tri farebné varianty Midnight Black, Orchid Gray, Arctic Silver. Cena za model Samsung Galaxy S8 je 818 eur, za model S8+ 914 eur (bez paušálu).

Orange ponúka obidve novinky v dvoch farbách: Orchid Grey a Midnight Black. Cena Galaxy S8 začína k najvyššiemu paušálu na sume 379 eur, v hotovosti zaplatíte 799 eur. Za Galaxy S8+ zaplatíte o sto eur viac.

Telekom zatiaľ ponúkne tri varianty noviniek: Samsung Galaxy S8 vo farbách Midnight Black a Orchid Grey, Samsung Galaxy S8+ len vo farbe Midnight Black. Cenu k Happy paušálu uvádza operátor od 17 eur mesačne. Cena v hotovosti bude 799 eur za Galaxy S8 a 899 eur za Galaxy S8+.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu