Apple vydal aktualizáciu iOS 10.3 s množstvom noviniek

Po mesiacoch beta testovania sprístupnil Apple novú verziu operačného systému iOS. Dôležitou zmenou je nový súborový systém APFS, zjednotené zobrazenie Apple ID v Nastaveniach, vyhľadanie slúchadiel AirPods pomocou služby Nájsť môj iPhone a množstvo ďalších noviniek a vylepšení.

Najnovšia verzia operačného systému iOS 10.3 prináša nielen opravy zistených chýb, ale aj nové funkcie. Umožní vyhľadanie slúchadiel AirPods na mape pomocou služby Nájsť môj iPhone, ponúka nové možnosti recenzovania aplikácií z App Store a v Nastaveniach nájdete zjednotený Apple ID profil s podrobným zobrazením úložiska iCloud.

Významnou novinkou je nový súborový systém APFS (Apple File System) s vylepšeným úložiskom a šifrovaním dát. Zmenu by ste si mohli všimnúť pri kopírovaní súborov, systém by mal byť ešte rýchlejší. Kompletný zoznam všetkých noviniek nájdete na obrázku v článku.

Veľkosť inštalačného súboru záleží od modelu zariadenia. Aktualizácia iOS 10.3 je dostupná pre iPhone 5 a novší, iPad od 4-tej generácie vyššie a iPod touch 6-tej generácie a viac.

Nový systém môžete nainštalovať bezdrôtovo priamo z mobilného zariadenia alebo cez počítačový softvér iTunes. Zoznam všetkých zmien a bezpečnostných opráv nájdete aj na stránke support.apple.com.

Diskusia k článku:

ondrakomous 01.04.2017 - 00:39

yes! wow tak ten upgrade rychlosti je neskutecny! edit: tak ne rychlost je skoro stejna

Celá diskusia 1 príspevok