Na jeden záber: Samsung Galaxy A3 (2017)

Podľa vašich ohlasov je zrejmé, že tohtoročná novinka kompaktného 4,7-palcového androidu zaujala. Výbavou, dizajnom a niektorým sa zmestí aj do cenového stropu. Nechce sa vám čítať recenzia? Vo videu nájdete druhý pohľad kolegu Richarda.

Rad Samsung Galaxy A žne úspechy už od uvedenia prvej generácie. Tá tretia má dostatok predpokladov stať sa rovnako úspešnou ako rad 2016, ktorého modely Galaxy A3 a A5 sa pravidelne objavujú medzi najpredávanejšími smartfónmi u našich mobilných operátorov.

Samsung Galaxy A3 (2017) má sklenenú konštrukciu s kovovým bočným lemom, ktorá vyzerá efektne, pripravte sa však na časté čistenie odtlačkov. Na 4,7-palcovej uhlopriečke nájdeme HD rozlíšenie, ktoré v tejto cenovej kategórii a veľkosti displeja postačuje. Pod displejom nechýba stredové tlačidlo, v ktorom je umiestnená čítačka odtlačkov a jeho dvojité stlačenie spustí 13 Mpix fotoaparát s vynoveným prostredím. Ten už nevystupuje zo zadnej steny. Kvalitu snímok a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí Samsung Galaxy A3 (2017) A320F + videá z mobilu.

Veľkou výhodou tohtoročného radu Galaxy A je zvýšená odolnosť konštrukcie proti vode a prachu. Pribudla aj funkcia Always On, ktorá na zhasnutej obrazovke zobrazuje dátum, čas a niektoré notifikácie. Druhý pohľad na Samsung Galaxy A3 (2017) v tradičnom videu zo série Na jeden záber dopĺňa kompletnú textovú recenziu. Koho zaujímajú podrobné špecifikácie, nájde ich v základnom infe.

Videorecenzia:

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

ondrakomous 11.02.2017 - 10:42

dobre natocena videorecenze, me by zajimalo, jestli predni kamerka ostri stejne na a3 a a5, protoze u a5 jsem videl spoustu rozmazanych selfies, je tam take na pevno nastavena ostrici vzdalenost, nebo fotak preostruje

Celá diskusia 1 príspevok