O2: Samsung Galaxy A3 (2017), Galaxy A5 (2017), Lenovo Moto M, BlackBerry DTEK60 a Honor 6X v ponuke

Ponuka mobilných zariadení O2 sa rozrástla o množstvo zaujímavých modelov. Pribudol nový rad Samsung Galaxy A vo všetkých farebných verziách, najnovší model série Lenovo Moto, nadupané BlackBerry s Androidom a novinka Honoru s duálnym fotoaparátom.

Obľúbený rad Samsung Galaxy A pre tento rok je v O2 dostupný vo všetkých farebných verziách: čiernej, bielej, zlatej i ružovej. Obidva modely spája sklenená konštrukcia s kovovým lemom, stredové tlačidlo pod displejom s integrovanou čítačkou odtlačkov, nový USB-C konektor, OS Android 6.0.1 Marshmallow, Always On displej, NFC, LTE, nechýba im FM rádio a obidva telefóny ponúkajú odolnosť voči vode a prachu.

Samsung Galaxy A3 (2017) má 4,7-palcový HD displej, Galaxy A5 (2017) dostal 5,2-palcovú uhlopriečku s Full HD rozlíšením a láka na dvojicu 16 Mpix fotoaparátov. Menší z dvojice sme už stihli otestovať a na našom webe nájdete jeho recenziu. Druhý model sme mali v ruke zatiaľ iba krátko, všetko dôležité o novinke sa dočítate v základnom infe, kde nájdete aj množstvo živých fotografií. Postrehy kolegu Richarda z prvého kontaktu s novinkami nájdete vo videu.

Všetky telefóny si v O2 môžete kúpiť k programom na faktúru už od 2 eur s ďalšími mesačnými splátkami podľa vybraného programu. Cena v hotovosti je u operátora stanovená na 362 eur za Galaxy A3 (2017) a 482 eur za Galaxy A5 (2017). Dostupné sú iba v single SIM verzii.

Lenovo Moto M je cenovo dostupný dual SIM android s kovovým telom, 5,5'' Full HD displejom, čítačkou odtlačkov, 3 GB RAM a 16 Mpix fotoaparátom. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave je konštrukcia odolná voči jemnému ošplechnutiu vodou a nebude jej robiť problém ani telefonovanie v daždi.

Telefón už v redakcii testujeme, takže sa môžete tešiť na recenziu. Podrobné informácie dočítate v našom tradičnom článku základné info.

Lenovo Moto M je v ponuke O2 v dvoch farbách: zlatej a sivej, cena v hotovosti je stanovená na 266 eur.

Najnovšie BlackBerry s operačným systémom Android cieli výbavou na náročných používateľov. BB DTEK60 sa pýši 5,5'' QHD displejom (1440 x 2560 b.), procesorom Snapdrgaon 820, 4 GB RAM, 21 Mpix fotoaparátom, stereo reproduktormi a láka aj na známy BlackBery softvér s bezpečnostnými funkciami. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Cena BlackBerry DTEK60 pri kúpe v hotovosti je v O2 626 eur. Telefón sa k nám už dostal do redakcie na test, takže sa môžete tešiť na recenziu, ktorú pre vás v blízkej dobe pripravíme.

Dual SIM Honor 6X zaujme hliníkovou konštrukciou so zaoblenými hranami, 5,5'' Full HD displejom, čítačkou odtlačkov, 3 GB RAM, 3340 mAh batériou a hlavným duálnym fotoaparátom s kombinovaným rozlíšením 12 Mpix a 2 Mpix. Vďaka druhému objektívu je možné u zhotovených snímok meniť hĺbku ostrosti. Predná kamera poteší 8 Mpix rozlíšením. Kompletné špecifikácie nájdete v našom článku.

Honor 6X je v ponuke O2 v troch farbách: strieborná, šedá a zlatá. Cena je stanovená na 290 eur. Aktuálne sú všetky verzie označené ako nedostupné.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

Ondrej115 04.02.2017 - 10:28

Ja som sa pýtal O2 či bude Moto M v šedej verzii a oni mi napísali že z dostupných informácii od dodávateľa nebude dostupný tak potom načo tam majú v šedej verzii nech si to odstránia :) ale je to škoda chcel som šedej budem musieť sa zmieriť v zlatom prevedení.

Celá diskusia 1 príspevok