Na jeden záber: Huawei Nova

Elegantný päťpalcový android má slušnú výbavu a dal by sa považovať za článok medzi modelom Huawei P9 Lite a top modelom P9.

Huawei Nova sa od smartfónov radu P odlišuje oblejšími rohmi a zaoblenou zadnou stenou. Má jemne zakrivený kovový chrbát a podľa kolegu Matúša, ktorého potrehy z testovania nájdete v recenzii, sa veľmi dobre drží v ruke a napriek hladkej zadnej stene sa z nerovných povrchov nešmýka.

Vzadu nájdeme nielen 12 Mpix fotoarát s vylepšenou šošovkou so širokou clonou, ale aj viacfunkčný snímač odtlačkov. Všetky skúšobné snímky a videá z prednej i zadnej kamery nájdete v článku Takto fotí Huawei Nova + videá z mobilu

Dostatok výkonu zabezpečí osemjadrový procesor a 3 GB RAM, 5-palcový displej dostal jemné Full HD rozlíšenie 1080 x 1920 bodov. Nevýhodou je použitie hybridného slotu, do ktorého môžete vložiť buď dve nanoSIM karty alebo jednu SIM a jednu microSD. Niekomu môže prekážať nový USB-C konektor, iný nový typ USB naopak uvíta.

Batéria s kapacitou 3020 mAh disponuje technológiou Smart Power 4.0 s efektívnym využitím energie, čo by malo zaistiť dlhšiu výdrž na jedno nabitie. Kompletné špecifikácie nájdete v článku Základné info: Huawei Nova.

Videorecenzia:

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu