Orange: Huawei Mate 9 a Alcatel Plus 10 LTE v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení Orangeu pribudli dve novinky. Tabletofón s 5,9'' Full HD displejom a duálnym fotoaparátom, a desaťpalcový tablet s plnohodnotným OS Windows 10. Vďaka pripojiteľnej hardvérovej klávesnici so slotom na SIM kartu premeníte tablet na malý notebook s Wi-Fi hotspotom.

Čerstvá novinka Huawei Mate 9 sa už objavila v predvianočnej ponuke Orangeu. Fyzicky si ju ale zatiaľ nekúpite, pretože nie je dostupná v e-shope ani v žiadnej z predajní. Tabletofón zaujme veľkým 5,9-palcovým Full HD displejom, kovovým unibody telom a výbornou výbavou. Na zadnej strane nájdeme duálnu optiku Leica s 12-megapixelovým RGB snímačom s clonovým číslom f/2.2 a 20-megapixelovým monochromatickým snímačom s rovnakou svetelnosťou. RGB snímač zachytáva farby, zatiaľ čo monochromatický zaznamenáva najvyššie možné detaily. Videá nahráva až v 4K rozlíšení.

Vnútri pracuje výkonný procesor Kirin 960 a 4 GB operačná pamäť RAM. Android vo verzii 7.0 Nougat dopĺňa používateľská nadstavba EMUI 5.0. Vo výbave nechýba čítačka odtlačkov a 4000 mAh poteší rýchlym nabíjaním. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Huawei Mate 9 v striebornej farbe predáva Orange od 270 eur. Cena platí pre najvyšší paušál. Pri kúpe v hotovosti zaplatíte 690 eur.

Druhou novinkou v ponuke je zariadenie typu dva v jednom Alcatel Plus 10 LTE s plnohodnotným operačným systémom Windows 10 Home a odnímateľnou hardvérovou klávesnicou. V klávesnici je zabudovaný LTE modem, ktorý môže slúžiť ako Wi-Fi hotspot až pre 15 zariadení. Navyše klávesnica ukrýva aj 2580 mAh batériu, takže spolu s 5830 mAh batériou z tabletu môžete mať spolu k dispozícii až 8410 mAh kapacitu. Pri sledovaní videí potešia predné stereo reproduktory.

Hardvérovou výbavou neoslní. Menej náročnému používateľlovi zrejme bude stačiť na 10,1'' displeji HD rozlíšenie, 2 GB operačná pamäť RAM i 32 GB úložisko. Vďaka funkcii USB OTG pripojíte externý disk, myš, projektor či monitor. Na tele tabletu nájdeme aj štandardné USB a dnes takmer zabudnutý microHDMI konektor. Kompletné špecifikácie sa už tradične dočítate v našom základnom infe.

Cena za Alcatel Plus 10 LTE je k najvyššiemu paušálu Max 100 stanovená na 1 euro, plná cena je u operátora 310 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu