Na jeden záber: Lenovo K6

Dual SIM android s cenovkou tesne pod dvesto eur síce nemá podsvietené tlačidlá, ale ponúka čítačku odtlačkov, kovovú konštrukciu a 5'' displej s Full HD rozlíšením.

Lenovo na náš trh prináša zaujímavé modely s dostupnou cenovkou, ktoré dokážu osloviť aj náročnejších zákazníkov, ktorí od telefónu požadujú kvalitnú konštrukciu, Full HD displej a čítačku odtlačkov. A vedia, že za dvesto eur nedostanú špičkový výkon. Takým je aj Lenovo K6. Kolega Matúš, ktorý novinku testoval, si v recenzii sťažoval na pomalé reakcie najmä pri prepínaní aplikácií.

K6 láka na stereo reproduktory s technológiou Dolby Atmos. Len škoda, že sú umiestnené na zadnej strane. Pri položení na stôl alebo na posteľ je zvuk úplne utlmený. Za nepraktické považujeme aj umiestnenie microUSB konektora do hornej steny. Pokiaľ máte doma nejakú univerzálnu dokovaciu stanicu, telefón v nej bude dole hlavou.

Fotografie a Full HD videá zhotovíte zadným 13-megapixelovým fotoaparátom alebo prednou 8 Mpix kamerou. Za dobrých sveteľných podmienok je výsledok z fotoaparátov slušný. Kvalitu snímok si môžete pozrieť v článku Takto fotí Lenovo K6 + videá z mobilu. Koho zaujímajú podrobné špecifikácie, nájde ich v našom základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu