Apple Watch Nike+ prídu 28. októbra

Inteligentné hodinky vytvorené v spolupráci s firmou Nike sú podľa Apple parťákom na beh. Sledujú tempo, srdcový tep, vzdialenosť a trasu pomocou vstavaného GPS. Spolupracujú s aplikáciou Nike+ Run Club.

Hodinky Apple Watch Nike+ Run spoznáte už na prvý pohľad podľa dierkovaného remienka. Je vyrobený z odolného ľahkého fluoroelastomera a tri rady vlisovaných otvorov slúžia na odvetrávanie.

Sú vodeodolné, takže ich nemusíte odkladať ani pri plávaní v bazéne. Pre športové Watch sú navrhnuté aj špeciálne ciferníky Nike s veľkými tučnými číslicami v digitálnej i analógovej podobe v ikonickej farbe Volt od Nike. na sledovanie výsledkov a pokrokov je určená aplikácia Nike+ Run Club. Svoj beh môžete zdieľať s priateľmi a dokonca sa im virtuálne poďakovať inšpiráciu. Hodinky vám aj pripomenú, že je čas na ďalší beh.

Všetko dôležité o hodinkách Apple Watch Series 2 nájdete v našom tradičnom základnom infe. Recenziu prvej série sme vám priniesli v článku Apple Watch - ani po roku a zlacnení mi nedávajú zmysel.

Medzi hlavné rozdiely, ktorými sa druhá verzia hodiniek Watch líši od prvej je vyššia vodeodolnosť s certifikáciou 5 ATM, novší procesor a integrované GPS.

Apple Watch Nike+ sa začnú predávať 28. októbra v dvoch veľkostiach; s 38 mm a 42 mm ciferníkom v čiernej a striebornej farbe. Už sa objavili aj v oficiálnom obchode u našich českých susedov za odporúčanú cenu 11290 českých korun, rakúsky e-shop ich bude od rovnakého dátumu predávať za 419 eur (38 mm) a 449 eur (42 mm).

Zdroj: apple.com/cz

Diskusia k článku:

Začať diskusiu