Inteligentné hodinky HTC na prvých fotografiách

Smart hodinky ponúka množstvo výrobcov, no HTC zatiaľ na trh žiadne neprinieslo, len fitnes náramok Grip. Dočkáme sa konečne aj smart hodiniek? Prvé snímky ukazujú, že by nemal chýbať ani snímač tepu srdca.

Informácie o pripravovaných hodinkách od HTC sa na internete objavili už koncom minulého roka, no doteraz sme žiadne nevideli. Čínsky web weibo.com nedávno priniesol snímky hodiniek, na ktorých vidno logo HTC.

obr: weibo.com

Okrem loga výrobcu a značky Under Armour, ktorá sa zameriava na športové oblečenie, obuv a doplnky, vidíme aj senzor, pravdepodobne snímač tepu srdca a štvorpinový konektor, ktorý bude zrejme slúžiť na pripojenie magnetickej nabíjačky. Po bokoch vidno dve hardvérové tlačidlá. Z fotografií môžeme usúdiť, že remienok na ruku je gumenný, navyše na jednej snímke už aj prasknutý.

obr: weibo.com

Kruhový displej by mal mať rozlíšenie 360 x 360 pixelov. V hodinkách s kódovým označením Halfbeak pravdepodobne pobeží operačný systém Android Wear. Či sú snímky pravé a kedy naozaj uvidíme prvé inteligentné hodinky aj od HTC zatiaľ netušíme.

Fitnes náramok HTC Grip bol predstavený v marci 2015 a treba priznať, že veľa vody nenamútil. Mimochodom, aj náramok Grip s integrovaným GPS vznikol v spolupráci s firmou Under Armour.

obr: weibo.com

Zdroj: phandroid.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu