Telekom: k predobjednávke Sony Xperia XZ získate zadarmo slúchadlá Extra Bass

Nová vlajková loď radu Xperia X s vodeodolnou konštrukciou a 5,2'' displejom je už v Telekome dostupná na predobjednávky. Prvých 50 zákazníkov získa ako darček Bluetooth slúchadlá v hodnote 199 eur.

Nedávno predstavená Sony Xperia XZ je už v Telekome dostupná na predobjednávky. Novinka má nielen konštrukciu odolnú voči ošplechnutiu vodou a spĺňa certifikáciu IP65/68, ale dostala aj 23-megapixelový fotoaparát s technológiou trojitého obrazového snímania a 5-osovou stabilizáciou obrazu, ktorá umožňuje robiť kvalitné fotografie v pohybe i zhoršených svetelných podmienkach.

Fotoaparát podporuje aj manuálny režim s pokročilými funkciami a videá zhotovíte až v 4K rozlíšení. Nezaostáva ani predná 13 Mpix kamera so širokouhlým objektívom, ktorý oceníte pri snímaní skupinových záberov. Xperia XZ bude dostupná vo variantoch lesnej modrej, minerálnej čiernej a platinovej farbe. Kompletné špecifikácie nájdete v článku Základné info: Sony Xperia XZ.

Sony Xperia XZ si môžete nezáväzne predobjednať na mikrostránke Telekomu. Pre prvých 50 zákazníkov sú pripravené ako ako darček Bluetooth slúchadlá Sony Extra Bass v hodnote 199 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 14.09.2016 - 19:02

Škoda, že k tomu nedávajú model MDR-1000XB (stojí 2x tolko :), ktorý podporuje kvalitnejší prenos audia cez kodeky aptX™ a LDAC™ (24bit/96kHz). Xperia XZ je oboma vybavená. ajFonu bez jacku sa také ani nesníva. SBC codec cez A2DP profil je tak maximálne na mp3. Tu sa jedná o model MDR-XB950BT. Čiže SBC codec. Našťastie je tiež vybavený káblom s 3.5 Jack. Keď dôjde batéria, alebo na kvalitnejší posluch..

Celá diskusia 1 príspevok