Samsung Galaxy Folder 2: véčko s Androidom pre nenáročných

Samsung pripravuje novinku s dnes už takmer zabudnutou véčkovou konštrukciou. Zákazníkov osloví skôr hardvérovou klávesnicou a kompaktnými rozmermi než hardvérovou výbavou. Nový android bude pravdepodobne určený len pre čínsky trh.

Telefónov s véčkovou konštrukciou je ako šafranu a vyklápacie smartfóny dostupné na našom trhu vieme spočítať na prstoch jednej ruky. Je totiž len jeden, a to pred rokom testovaný LG Wine Smart, ktorý sa objavil aj v ponuke našich operátorov.

Podľa zverejnených informácií pripravuje ďalší véčkový android Samsung. Na internete sa objavili už aj neoficiálne snímky, na ktorých má byť pripravovaná novinka Samsung Galaxy Folder 2 s Androidom 6.0 Marshmallow. No vyzerá to, že novinka je určená iba pre čínsky trh a do Európy sa nepozrie. Elegantný dizajn ukrýva hardvérovú výbavu, ktorá postačí len menej náročnému zákazníkovi.

obr: @stagueve

Medzi kľúčové špecifikácie patrí štvorjadrový procesor Snapdragon 425 s taktom 1,4 GHz, 2 GB operačná pamäť RAM, 16 úložisko rozšíriteľné microSD kartami, 3,8'' WVGA displej (480 x 800 b.), 8 Mpix zadný fotoaparát s LED bleskom, 2 Mpix predná kamera, microUSB konektor a 1950 mAh batéria. Cena sa odhaduje na 285 amerických dolárov.

Zdroj: twitter.com

Diskusia k článku:

Andrej 07.09.2016 - 11:00

Ak to nebude dalšia zbraň pre ISIS tak kludne :D ale toto je skôr pre ženy určené :)

Celá diskusia 1 príspevok