HTC vraj na IFA 2016 ukáže nástupcu One A9

Na berlínskej výstave IFA 2016, ktorá sa začína už o dva dni, sa očakáva predstavenie množstva noviniek. Chýbať nebude ani HTC a je možné, že sa dočkáme až troch nových modelov.

Už zajtra to vypukne. Prvé tlačové konferencie sú ohlásené na 31. augusta (Acer, Asus, Samsung, Lenovo), ďalší výrobcovia rozposlali pozvánky na 1. septembra. Každoročná výstava spotrebnej elektroniky IFA 2016 je plná noviniek, tešiť sa môžeme na ohlásený top model LG V20, nové inteligentné hodinky Gear S3 a tablety Galaxy Tab S3 od Samsungu, hovorí sa o 4,6-palcovom androide Sony Xperia X Compact a svojimi novinkami prispeje aj Huawei. Pôvodne mal mať tlačovú konferenciu na IFA aj Alcatel, no akcia bola zrušená, uvidíme, či si predsa len pripravil niečo nové.

O pripravovaných novinkách HTC sme vás informovali už v článku V septembri by mali prísť HTC Desire 10 Pro a Desire 10 Lifestyle. Teraz prenikli správy, že sa možno ukáže aj nástupca minuloročného modelu One A9. Nástupca One A9s by mal priniesť takmer rovnaký dizajn, len fotoaparát sa s LED bleskom presťahovali viac k ľavému okraju. Novinka má dostať výkonnejší procesor, 13 Mpix zadný fotoaparát a prednú 5 Mpix UltraPixel kameru.

Na IFA 2016 nebude v Berlíne chýbať ani zástupca našej redakcie, prinesieme vám tak prvé postrehy a fotografie noviniek priamo z výstavy.

Zdroj: venturebeat.com

Diskusia k článku:

Nightmare 30.08.2016 - 16:58

nic take co sa nevie tam nebude okrem Sony mozno Samsungu...este Lenovo Moto Z Play ci ako sa vola by mohla byt predstavena svetu *a Huawei by mal predstavit dalsiu radu Nova,Nova plus :)

Celá diskusia 1 príspevok