V septembri by mali prísť HTC Desire 10 Pro a Desire 10 Lifestyle

HTC vraj pripravuje dve novinky strednej triedy. Objavili sa aj prvé fotograie, ktoré na svojom Twitter účte zverejnil známy sprostredkovateľ neoficiálnych informácií Evan Blass.

Dve novinky majú niesť číselné označenie tohtoročnej vlajkovej lode, a tak ako je pre rad Desire typické, mali by HTC Desire 10 Pro a Desire Lifestyle ponúknuť zaujímavý dizajn a výbavu strednej triedy.

Zverejnené fotografie Desire 10 Pro ukazujú na elegantný vzhľad, ktorý čiernej a bielej konštrukcii dodáva zlaté lemovanie po stranách, pri umiestnení antén a okolo objektívu fotoaparátu. Na zadnej strane vidno čítačku odtlačkov prstov a poteší, že dotykové tlačidlá nie sú súčasťou displeja. Vypínač v pravej bočnej stene má jemné vrúbkovanie, podobné sme videli na tohtoročných novinkách z MWC.

obr: twitter.com/evleaks

Desire 10 Lifestyle by mal ponúknuť 5,5-palcovú uhlopriečku s HD rozlíšením, štvorjadrový procesor, 13 Mpix fotoaparát, prednú 5 Mpix kameru a operačný systém Android 6.0 Marshmallow s nadstavbou HTC Sense. Na trhu by sa mali objaviť dve verzie: kombinácia 2 GB RAM a 16 GB úložisko a 3 GB RAM s 32 GB pamäťou. Chýbať by nemala ani technológia BoomSound. O špecifikáciách Desire 10 Pro zatiaľ nevieme nič bližšie.

obr: twitter.com/evleaks

Dátum uvedenia noviniek nie je známy, no pozorné oko si na obrazovke smartfónu môže všimnúť dátum 20. september. Dá sa tak očakávať, že oficálne by mohli prísť koncom septembra.

Zdroj: twitter.com/evleaks, venturebeat.com

Diskusia k článku:

Nightmare 15.08.2016 - 14:57

cierny je krasny len som zvedavy na cenu

ondrakomous15.08.2016 - 15:03 Trvalý odkaz

Přesně tu černou pristi rok okopiruje apple...

risiak15.08.2016 - 22:37 Trvalý odkaz

celkom som sa potesil, lebo vyzeraju pekne, ale zasa to zabili velkostou, lopat je na trhu tolko, ze neviete ktoru si vybrat, no do 14x7cm na vyber nic... :/

Celá diskusia 3 príspevky