Na jeden záber: Samsung Gear Fit 2

Videorecenzia inteligentného fitness náramka s vlastnou 4 GB pamäťou, GPS, snímačom tepu srdca a odolnosťou proti vode a prachu.

Druhá generácia náramka Samsung Gear Fit 2 prináša moderný dizajn, nový procesor a vyššiu certifikáciu odolnosti IP68, takže by mu nemalo robiť problém nielen ošplechnutie vodou, ale ani polhodinový pobyt v sladkej vode do hĺbky 1,5 metra. Automaticky v priebehu dňa merajú tep, spánok a vaše aktivity.

Novinka má aj vstavané GPS, snímač tepu srdca a samostatný hudobný prehrávač. Do pamäte s 4 GB kapacitou si môžete uložiť svoju obľúbenú hudbu, a tak sa napríklad počas behu nemusíte spoliehať na spárovaný telefón.

Batéria s kapacitou 200 mAh zvládne 24-hodinové zobrazovanie notifikácií. Pri striedmejšom používaní vydrží na jedno nabitie dva až tri dni. Nabijete ju ale iba pribalenou nabíjacou kolískou.

Kompatibilné sú s Androidom 4.4 a novším a telefón musí disponovať minimálne 1,5 GB kapacitou RAM. Náramok používa operačný systém Tizen. Kompletnú špecifikáciu nájdete v našom základnom infe a v textovej recenzii kolegu Mateja nájdete všetky dôležité informácie a postrehy z používania.

Na jeden záber: Samsung Gear Fit 2

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu