Na jeden záber: Sony Xperia X

Videorecenzia výborne vybaveného 5-palcového androidu novej série Xperia X, ktorý láka na elegantný dizajn, dobrú výdrž batérie a 23 Mpix fotoaparát s prediktívnym automatickým zaostrovaním. Zamrzí jeho vysoká cenovka.

Sony Xperia X je jednou z trojice noviniek série Xperia X, ktorá zaujme elegantným dizajnom, kvalitným fotoaparátom a slušnou výdržou batérie. Výrobca dáva dôraz na na 23-megapixelový fotoaparát s rýchlym prediktívnym automatickým zaostrovaním, zvládne však nahrávať videá len vo Full HD rozlíšení. Fanúšikov autoportrétov zaujme predná širokouhlá kamera so sveteľnosťou f/2.0 a 13-megapixelovým rozlíšením. Všetky skúšobné fotografie a videá nájdete v článku Takto fotí Sony Xperia X (+ videá z mobilu).

Medzi hlavné špecifikácie patrí procesor Snapdragon 650, 3 GB operačná pamäť RAM, 32 GB úložisko a nechýba ani čítačka odtlačkov prstov umiestnená na boku telefónu. Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v našom základnom infe a na našej stránke nechýba ani podrobná recenzia.

Na jeden záber: Sony Xperia X

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu