Takto fotí Samsung Galaxy J5 (2016) (J510FN) + videá z mobilu

Nasledujúce snímky bez úprav pochádzajú z fotoaparátu smartfónu Samsung Galaxy J5 (2016) (J510FN) s vyčisteným objektívom, snahou o čo najstabilnejšiu pozíciu fotografa. Galéria je vždy výberom najlepších záberov. Snažíme vytvoriť aspoň dve snímky rovnakého momentu, rozumne využívať HDR, výnimočne aj upravovať expozíciu. Po vytvorení záberu už do snímok nijako nezasahujeme.

Zadný fotoaparát: 13 Mpix, LED blesk, AF, Full HD video (30 fps), svetelnosť f/1.9,

Predný fotoaparát: 5 Mpix, LED blesk, Full HD video (30 fps), sveteľnosť f/1.9 (nejedná sa o preklep, blesk aj slušná svetelnosť sú realitou aj na prednej kamere)

Ďalšie parametre tohto smartfónu: Základné info: Samsung Galaxy J5 (2016) (J510FN).

Všetky fotografie v článku sú v plnej kvalite, preto môže pri pomalom internetovom pripojení chvíľu trvať ich načítanie. Otvorenie obrázkov kliknutím / dotykom prináša len pohodlie listovania medzi jednotlivými zábermi (klikom myši alebo dotykom obrazovky otvoríte ten istý súbor). Ak máte v ruke smartfón či tablet, detaily si pozriete aj klasickým priblížením snímky dvomi prstami. Pravým tlačidlom myši alebo podržaním prsta na obrázku môžete slobodne snímky uložiť do vášho zariadenia.

GALÉRIA FOTOGRAFIÍ

Po kliknutí na obrázok sa zväčší do popredia. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

GALÉRIA VIDEÍ

Diskusia k článku:

Mirus 28.07.2016 - 13:38

Akorat sme ho kupili dcere, zlaty. je nadmieru spokojna, natesena z neho. Kupili sme cez hej a doporucujem vyuzit http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/. Musime este kupit puzdro nan, lebo by som nerada, aby sa jej obil a poskrabal.

peter03.12.2016 - 16:20 Trvalý odkaz

Mirus čo si dala odkaz nefunguje. asi nejaký výpadok alebo neviem čo. na hej nájdeš aj tu zlavove kody ak chceš http://zlavovekody.sk/web/hej-sk/

Inak aký je ten telefon? som čítal že aplikácia foták mrzne. že sa zasekne na 10 sec a potom už ide. že je to dosť otravné.

peter jakubisko22.02.2017 - 11:21 Trvalý odkaz

Mám ho a fotí naozaj luxusne. Len v šere je to celkom bieda, fotil som minule oslavu a vyzeralo to, ako zraz duchov v jaskyni :)

Nejaké zľavy na Samsung nájdete aj tu:
http://kuponer.sk/obchody/hej/

ondrakomous22.02.2017 - 19:13 Trvalý odkaz

j5 pouziva asi stejny snimac jak jsou pouzity v rade A, svetelnost objektivu je proste skvela a to se zakonite musi nekde projevit, momentalne nevim o vyrobci, ktery by v midrange pouzival svetelnosti pod 2. jasne v seru to nebude uplny top, se projevi velikost snimace, ale ve dne foti paradne.

Celá diskusia 4 príspevky