Nakúpte s mobilonline.sk a vyhrajte Fiat 500 na týždeň a ďalšie ceny

Spoločnosť mobilonline.sk si pre svojich zákazníkov pripravila ďalšiu súťaž. Tentoraz hráte o Fiat 500, ktorý môžete získať s plnou nádržou na jeden týždeň, a na výhercov čaká aj Huawei P9, Lenovo Moto X Play či slúchadlá JBL.

Nakúpiť v e-shope alebo ktorejkoľvek z kamenných predajní firmy mobilonline.sk sa teraz oplatí. Za nákup čohokoľvek môžete vyhrať jednu z hodnotných cien.

Stačí zaregistrovať bloček alebo faktúru z nákupu (starostlivo si ich uschovajte), tipnete si, koľko gólov celkovo padne počas futbalových majstrovstiev UEFA EURO 2016 a už len počkáte, či si šťastena vyberie práve vás. Každý sa môže zapojiť toľkokrát, koľkokrát nakúpi, čím si zvýšite šancu na výhru. Podmienkou je však vek nad 18 rokov.

Registrovať sa a tipovať môžete od 13. 6. 20:00 do 29. 6.2016 23:59 hod na facebookovej stránke mobilonline.sk. Vvyhodnotenie a zverejnenie mien víťazov bude 13. 7. 2016 na FB stránke firmy.

Všetky informácie o súťaži nájdete na stránke www.mobilonline.sk/sutaz, kompletné pravidlá tu.

Stále môžete tipovaním výsledku zápasu súťažiť aj o nový smartfón Samsung Galaxy J5 (2016). Podrobné informácie o súťaži sme vám priniesli vo včerajšom článku Tipni si výsledok zápasu a vyhraj s mobilonline.sk Samsung Galaxy J 2016.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu