Tipni si výsledok zápasu a vyhraj s mobilonline.sk Samsung Galaxy J 2016

PR · Radi súťažíte? Firma mobilonline.sk prináša v spolupráci so Samsungom súťaž, v ktorej môžete vyhrať jeden zo smartfónov Galaxy J 2016. Stačí si čo najpresnejšie tipnúť výsledok zápasu.

Na facebookovej stránke firmy mobilonline.sk prebieha súťaž, v ktorej môžete vyhrať novinky roku 2016 - Samsung Galaxy J5 a Samsung Galaxy J7. Stačí sa zaregistrovať vo formulári a tipnúť si výsledok nadchádzajúceho futbalového zápasu v EURO 2016 Slovensko vs. súper.

Vyhráva ten, kto tipne správne, alebo sa k správnemu tipu najviac priblíži. Tipovať môžete vždy až do začatku zápasu.

V prvom kole, ktoré už skončilo, sa hralo o model Galaxy J3 2015, v druhom aktuálnom kole, ktoré prebieha od 13. do 15. 6., súťažíte o Galaxy J5 2016 a tipujete výsledok zápasu Slovensko - Rusko. Tipovať môžete na stránke www.facebook.com/mobilonline.sk.

V treťom kole budete od 15. - 20. 6. súťažiť o Samsung Galaxy J7 (2016). Tým však súťaženie neskončí. Už teraz sa pripravuje druhá súťaž, v ktorej budete hrať o ďalšie hodnotné ceny.

Pravidlá súťaže:

Svoje tipy môžete odosielať až do zahájenia zápasu (tipy prijaté po zahájení zápasu budú zo súťaže vylúčené).

Tip zadajte vo formáte X:Y, kde "X" označuje počet gólov, ktoré strelí Slovensko a "Y" označuje počet gólov, ktoré strelí Súper.

Ten z Vás, kto najsprávnejšie tipne konečný výsledok zápasu, vyhrá nový smartfón Samsung Galaxy radu J (2016)!

V prípade viacerých správnych odpovedí vyhráva ten, kto tipoval skôr. V prípade nejasného výhercu spomedzi dvoch a viac tipujúcich sa výherca určí losovaním.

Účasťou v súťaži výherca súhlasí s použitím a uverejnením svojho mena a fotografie pre marketingové účely.

Každý tipujúci môže tipovať výsledok zápasu Slovensko:Súper len raz. V prípade obdržania viacerých tipov na tento zápas od rovnakého tipujúceho (emailu) sa za platný a záväzný považuje prvý odoslaný tip s tým, že ostatné sa nebudú brať do úvahy.

Výherca bude kontaktovaný e-mailom najneskôr týždeň po ukončení zápasu. Súčasne bude jeho meno zverejnené aj na facebookovej stránke spoločnosti mobilonline.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu