Na jeden záber: Huawei P9

Videorecenzia top modelu s 5,2-palcovým Full HD displejom a dostatkom výkonu, ktorý láka na 12 Mpix duálny fotoaparát, používateľské prostredie plné nápaditých vylepšení a kvalitnú kovovú konštrukciu.

Huawei P9 je nástupcom minuloročného modelu P8, od ktorého si zobral elegantný dizajn a kvalitné kovové telo. Veľkosť displeja i jeho rozlíšenie ostalo rovnaké, stále tu máme 5,2'' uhlopriečku s rozlíšením 1 080 x 1 920 bodov. QHD displej by vlajkovej lodi pristal viac, no určite by narástla aj cena.

A práve nižšia cenovka než u konkurencie môže byť rozhodujúcim faktorom pri rozhodovaní medzi aktuálnymi top modelmi. Huawei P9 má dostatok výkonu, svižné reakcie a pochváliť musíme aj prepracované používateľské prostredie EMUI 4.1 s množstvom softvérových vylepšení a nastavení. Príkladom môže byť rýchla čítačka odtlačkov, ktorá slúži nielen na odomknutie telefónu, ale má aj ďalšie možnosti využitia - pri práci s notifikáciami, na snímanie autoportrétov, listovaní v galérii, prijatie hovoru a podobne. Poteší aj kvalitný reproduktor.

Zamrzí absencia FM rádia, infraportu a určite by potešila konštrukcia so zvýšenou odolnosťou proti vode. P9 má nový, zatiaľ nie veľmi rozšírený, konektor USB-C, čo pre niekoho môže byť obmedzením. Kompletnú recenziu sme vám priniesli pred dvomi týždňami, podrobné špecifikácie nájdete v našom základnom infe. Kvalitu fotografií a videí vytvorených duálnym 12-megapixelovým fotoaparátom, na ktorom spolupracovala firma Leica, si môžete pozrieť v našom porovnávacom teste Huawei vs. iPhone SE.

Na jeden záber: Huawei P9

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

pedes 24.05.2016 - 13:47

Stručný přehled, který velmni dobře informuje o základních výhodách modelu Huawei P9. Díky

Celá diskusia 1 príspevok