Telekom: Coolpad Porto S a Samsung Galaxy J3 (2016) v ponuke. K LG G5 získate modul Cam Plus zdarma

V ponuke akciových zariadení Telekomu pribudli dva cenovo dostupné androidy a k vlajkovej lodi LG G5 získate ako darček camera modul. Telefón tak premeníte na digitálny fotoaparát s integrovanou 1 200 mAh batériou.

Dobrá správa pre záujemcov o novú vlajkovú loď LG G5. K telefónu dostanete bezplatne prídavný modul Cam Plus, ktorý umožňuje vytvoriť z mobilu digitálny fotoaparát a má aj integrovanú batériu s kapacitou 1 200 mAh. Takže sa nemusíte báť, že sa vám počas fotografovania vybije batéria. Gé-päťka sa v ponuke Telekomu objavila 3. mája a prišla spolu s LG K8 a X screen.

LG G5 kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 11 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 299 €)

- 11 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 249 €)

- 9 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 199 €)

- 6 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 199 €)

- 3 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 199 €)

Plná cena u operátora je stanovená na 649 eur.

Včera operátor obohatil svoju ponuku o ďalšie dve novinky. Pribudli cenovo dostupné androidy pre nenáročných používateľov.

Samsung Galaxy J3 (2016) ponúka štvorjadrový procesor, 1,5 GB operačnú pamäť RAM a 8 GB úložisko rozšíriteľné microSD kartami do veľkosti 128 GB. Operačný systém Android beží vo verzii 5.1 Lollipop a nechýba používateľská nadstavba TouchWiz.

Päťpalcový Super AMOLED displej má HD rozlíšenie 720 x 1 280 bodov, čo je v tejto cenovej kategórii už štandard. Fotografie a videá zhotovíte zadným 8-megapixelovým snímačom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na autoportréty poslúži predná 5 Mpix kamera. Nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Bluetooth, GPS ani NFC. Batéria dostala kapacitu 2 600 mAh.

ikona

Samsung Galaxy J3 (2016) - osemgigabajtový experiment s dobrým foťákomRecenzia 5 '' dual SIM androidu s HD displejom, 1,5 GB RAM a 8 GB úložiskom. Poteší najmä známou nadstavbou a slušným fotoaparátom.

Samsung Galaxy J3 (2016) kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 5 € mesačne pre Happy XS mini (+ úvodný poplatok 19 €)

- 5 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 19 €)

- 4 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 1 €)

Plná cena je u operátora 179 eur.

Coolpad Porto S je ďalším zástupcom v portfóliu čínskej firmy, ktorý ponúka výbavu nižšej strednej triedy, štýlový dizajn, podporu LTE sietí a dostupnú cenovku.

Vo výbave nájdeme 5-palcový HD displej (720 x 1 280 b.), štvorjadrový procesor, 1 GB operačnú pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami. Android beží vo verzii 5.1 Lollipop a je doplnený o používateľské prostredie výrobcu.

Zadný fotoaparát dostal 8-megapixelový snímač, automatické zaostrovanie, LED blesk a nahrávanie Full HD videí (1 920 x 1 080 b.), predná kamera sa musí uspokojiť s 2 Mpix rozlíšením. Medzi špecifikáciami nechýba Bluetooth, GPS ani FM rádio. Batéria s kapacitou 2 000 mAh robí z tohto modelu klasický jednodňový telefón.

ikona

Coolpad Porto S - es ako skromnýRecenzia lacného dual SIM androidu s pekným 5-palcovým HD displejom. Zamrzí len 8 GB pamäť, pomalé reakcie a slabá výdrž.

Coolpad Porto S kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 3 € mesačne pre Happy XS mini (+ úvodný poplatok 19 €)

- 3 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 19 €)

- 3 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 9 €)

- 1 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 9 €)

- 1 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 1 €)

Plná cena je u operátora 119 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 12.05.2016 - 00:34

keby radsej namiesto CoolPadu dali do ponuky taku Motorolu Telekom... k tej G5...to sa mi paci len mozno by bolo lepsie keby bolo na vyber ci kameru alebo nieco ine z prislusenstva ale to by zas narocnejsie pre nich bolo asi

Celá diskusia 1 príspevok