Na jeden záber: Honor 5X

Videorecenzia hodnotne pôsobiaceho a cenovo dostupného dual SIM androidu s kovovou konštrukciou a pekným 5,5-palcovým Full HD displejom.

Honor 5X má telo z hliníkovej zliatiny s keramickým povlakom. Špeciálna metóda brúsenia napomáhajú pohodlnému a istejšiemu držaniu zariadenia v ruke. Dostal druhú generáciu bezrámčekovej čítačky odtlačkov prstov umiestnenej na zadnej strane prístroja, ktorá po priložení prsta odomkne telefón už za pol sekundy. Okrem toho možno využiť čítačku k ovládaniu telefónu gestami, napríklad k uskutočneniu hovoru, spusteniu aplikácie z režimu spánku, k snímaniu fotografie, sťahovaniu notifikačnej lišty alebo k vypnutiu budíka.

ikona

Honor 5X - nadšenie na prvom rande, vytriezvenie na druhomRecenzia 5,5'' dual SIM androidu s kovovou konštrukciou, priemerným výkonom a slabším fotoaparátom. Poteší viacfunkčná čítačka a slušná výdrž.

Medzi základné špecifikácie patrí 5,5'' Full HD IPS displej, osemjadrový procesor, 2 GB RAM, 16 GB vnútorný priestor, 13 Mpix fotoaparát, 5 Mpix predná kamera a nechýba ani podpora LTE sietí. Poteší aj 3 000 mAh batéria. OS Android 5.1 Lollipop je doplnený o používateľské prostredie EMUI 3.1.

Na jeden záber: Honor 5X

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu