Motorola Moto G na Slovensku

Najlacnejší model z ponuky značky Motorola je už oficiálne dostupný v slovenských obchodoch. Poteší vodeodolnou konštrukciou, 13 Mpix fotoaparátom a dostupnou cenovkou.

Motorola Moto G (3. gen) päťpalcový displej s HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov, ktorý je chránený odolným sklíčkom Gorilla Glass 3, štvorjadrový procesor taktovaný na 1,4 GHz a na Slovensko prišla aj verzia s 2 GB RAM a 16 GB úložiskom. Operačný systém Android beží vo verzii 5.1.1 Lollipop a má sľúbenú aktualizáciu na nový 6.0 Marshmallow.

ikona

Základné info: Motorola Moto G (3. gen)Tretia generácia Moto G prináša nezmenený displej, no 13 Mpix fotoaparát, väčšiu batériu, LTE, odolnosť voči vode a aj variat s dvojnásobným úložiskom a 2 GB operačnou pamäťou.

Zadný 13-megapixelový fotoaparát zvláda nahrávanie Full HD videí (má byť rovnaký ako v Nexuse 6), predná kamera ponúka rozlíšenie päť megapixelov. Moto G zvládne aj siete štvrtej generácie. Okrem toho medzi špecifikáciami nájdeme Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, a 2 470 mAh batériu. Konštrukcia s certifikáciou IP67 je odolná proti náhodnému ponoreniu do sladkej vody, maximálne na dobu 30 minút a do hĺbky jedného metra.

Moto G tretej generácie (prvý kontakt)

Orientačná cena: 209 € (mobilonline.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Matej 08.04.2016 - 11:13

Len mala pikoska ohladom Motoroly - vcera som sa bol v O2 pytat, kedy budu mat telefony dostupne. Vraj, ze telefony uz maju, ale bol nejaky problem a vyrobca nepribalil nabijacky, tak sa musi cakat na doriesenie problemu. Povedali mi priblizne tyzden. Celkom kovbojka :) A hlavne je zaujimave, ze v ponuke maju od Moto vsetky modely, okrem Moto X Style. Ked budem mat blizsie info dam vediet

Knoxville08.04.2016 - 18:43 Trvalý odkaz

Co planujes kupu Moto X Style?

ondrakomous08.04.2016 - 20:43 Trvalý odkaz

ten, dyt nerozezna alkatel od sonycka, ale zato ma vzdycky hubu plnou kecu.

Matej08.04.2016 - 22:54 Trvalý odkaz

@Knoxville: jop, rozhodujem sa medzi X Style a Xperia Z3. Chcem nieco za +-400€, slovensku distribuciu, obstojny HW a hlavne co najcistsi a najrychlejsi Android. Lagsung note4 mi uz prerastol cez hlavu. Z3 ma priatelka, bezne s tym robi 1 dnovu vydrz so SOT 5-7 hodin na 50-70%jase, system je ovela sviznejsi nez Note, 3GB ram su realne poznat (aplikacie sa skoro vobec nezatvaraju), aktualizacii tiez bolo celkom dost.
Na X Style by mal byt lepsi displej, lepsi fotak a zvuk, 64bit cpu/os, rychly system. Co ma trochu odradza je baterka a velkost (uz jednu 5,7" lopatu mam).
Vies mi zhrnut nejake tvoje strucne postrehy na X Style, vydrz baterky?

Knoxville08.04.2016 - 23:24 Trvalý odkaz

Postrehy: po prechode z 5 palcovej M8 som sa aj ja bal rozmerov a hmotnosti ale na 5,7 palcov je hodne kompaktny a mensi ako Note a ked prechadzas z rovnakej velkosti budes zvyknuty.Ved 75% screen body ratio hovori za vsetko.Dokonca sa mi zda pocitovo lahsi ako M8 aj ked ma o 20 gramov viac. Zvuk super aj hlasne repraky aj do sluchadiel.. Displej spickovy rovnako ako aj chod systemu. Ved tam je skoro cisty android.. Moc nefotim ale fotky aj video vyzeraju na mobile super. Vydrz klasika jednodnovy fon pri polovicnom jase das max. 4.5 hod. Mne cely den vydrzi v extremnych pripadoch dam na 20. Min nabit. a fungujem dalej. Vydrz nic moc ale je to vykupene tym nabijanim ktore je sialene rychle.. Z3 ma neoslovila naposledy som mal z2 a vydrzala u mna 10 dni. Za tu cenu super kupa podla mna. Ale ak ti hodne zalezi na baterke radsej kup Sony. Ale Motorola je vo vsetkom ostatnom lepsia. Veci ako bezdrotove nabijanie,skener odtlackov prstov a vodeodolnost mne nechybaju..

Celá diskusia 6 príspevkov