Sony Xperia XA, X a X Performance naživo (video)

Novinky z tohtoročnej barcelonskej výstavy sme si nedávno pozreli ešte raz, všetky pekne spolu. Najviac nás zaujala elegantná Xperia XA.

Na nedávnom novinárskom stretnutí sme sa dozvedeli nové informácie o radu Xperia X spolu s dostupnosťou a cenami nových modelov. Do rúk sa nám dostali všetky tri modely naraz, a tak sme sa opäť presvedčili, že nielen na MWC v Barcelone, ale aj teraz nás najviac oslovila päťpalcová Xperia XA s výbavou strednej triedy. Má elegantné tenké telo, jemne zaoblené steny a v ruke sa drží veľmi dobre.

ikona

Amazon prezradil ceny noviniek radu Sony Xperia XTri novinky radu Xperia X prídu na náš trh až o niekoľko mesiacov, no už teraz si vieme urobiť predstavu o cene modelov. Sú nastavené naozaj odvážne.

Z trojice smartfónov má vodeo odolnú konštrukciu iba najvybavenejšia a najdrahšia Xperia Performance. Vo všetkých troch modeloch nájdete LTE, NFC a fotoaparát novej generácie s úplne novým softvérom. Dokáže zhotoviť fotografiu zo zhasnutej obrazovky za pol sekundy, pričom zvuk uzávierky počujete až po vytvorení snímky. Xperia X a Xperia X Performance dostali aj prediktívne automatické zaostrovanie, ktoré umožní vybrať si objekt a následne predvídať jeho pohyby.

Sony Xperia XA, X a X Performance naživo

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu