Samsung Gear S2 by de Grisogono: luxus s ružovým zlatom a diamantmi

Pre tých najnáročnejších klientov si Samsung pripravil špeciálnu edíciu hodiniek Gear S2, ktorú ozdobil desiatkami bielych a čiernych diamantov a ružovým zlatom.

Samsung Gear S2 by de Grisogono je luxusná edícia inteligentných hodiniek, ktorá prináša spojenie ružového zlata, 71 čiernych a 56 bielych diamantov a náramku z kože galuchat s charakteristickou perličkovou textúrou, typickou pre značku de Grisogono.

ikona

Fotografie a videorecenzia Samsung Gear S2 v športovej verziiInteligentné hodinky s okrúhlym 1,2-palcovým ciferníkom a OS Tizen sa u nás predávajú v dvoch verziách. My vám prinášame bohatú fotogalériu a videorecenziu športového modelu s plastovým remienkom. Na model Gear S2 classic sa pozrieme v druhom článku.

Zlatá luneta s diamantmi sa voľne otáča okolo ciferníku, takže majitelia hodiniek neprídu o ovládanie charakteristické pre Gear S2. Ani o smart funkcie.

Základné špecifikácie ostávajú. Hodinky ponúknu 1,2-palcový okrúhly ciferník, Super AMIOLED displej s rozlíšením 360 x 360 bodov, 4 GB vnútornú pamäť, 512 MB RAM, podporu Wi-Fi, Bluetooth 4.1, NFC, snímač tepu srdca a 250 mAh batériu s možnosťou bezdrôtového nabíjania.

Limitovaná edícia Samsung Gear S2 by de Grisogono bola prvýkrát vystavená na prehliadke Baselworld 2016. Cenu výrobca neprezradil, ale z použitých materiálov je zrejmé, že pre bežného smrteľníka dostupná nebude.

Zdroj: samsungmobilepress.com

Diskusia k článku:

radka 28.03.2016 - 15:53

Tak ja neviem, ale aj keby som ich dostala darom sa ich zbavim, Luxus=nevkus, podla mna su nevkusne ani za mak pekne. Mna skor odpudzuju no a na diamanty ani ine sperky si nepotrpim. Inak Gear S2 su celkom vydarene hodinky a v ci uz v sportovej alebo klasickej verzi su ooovela krajsie ako ta predrazena luxusna hruza. Samsung by lepsie urobil, keby radsej zatlacil na vyvojarov a rozsiril ponuku aplikacii namiesto diamantov, tie mi funkcnost nenahradia. Prave preto som ich vratila, ze maju minimum, az zalostne malo funkcneho obsahu na stiahnutie inak boli celkom fajn a vedeli aj po Slovensky co sa o hodinkach s Android Wear neda povedat.

ondrakomous28.03.2016 - 20:18 Trvalý odkaz

dizajn je otazka vkusu, ja povazuju za vrchol dizajnu gshocky od casia a riso s nerdem ti reknou, ze to je dizajn pro decka.

Celá diskusia 2 príspevky