Na jeden záber: Porovnanie smartfónov so stereo reproduktormi

Porovnali sme päť smartfóny ktoré majú dvojicu reproduktorov na prednej stene a prinášajú tak lepší zážitok z pozerania klipov, videí a počúvania hudby.

Podľa reakcií z diskusie vieme, že mnohým z vás záleží na tom, aká je kvalita prehrávanej hudby z reproduktorov telefónu. Stereo reproduktory nie sú automaticky zárukou dobrej kvality, a prekvapivo lacný telefón môže ponúknuť oveľa viac muziky než drahý model.

V redakcii sme sa pozreli na päť modelov - Alcatel Idol 3 (5.5), HTC One M9, Lenovo A7010, Lenovo Vibe X3 a Sony Xperia Z5 Premium, o ktorých sme boli presvedčení, že si zaslúžia pozornosť a pokúsili sme sa z nich vybrať víťaza. Ako to dopadlo, vám ukáže naše video.

Porovnanie smartfónov so stereo reproduktormi - zima 2015

Diskusia k článku:

Knoxville 25.03.2016 - 01:42

Pri tomto porovnani ma HTC hodne sklamalo. Sony bolo tak povediac vzdy co sa tyka stereospeakers "na chvoste". Skoda ze ste nemali k dispozicii Motorolu Moto X Style,mozno by sa poradie zmenilo. A okrem ineho mi vychadza ako jeden s najlepsie vybavenych fonov s najvalitnejsimi stereoreprakmi.

rado25.03.2016 - 02:48 Trvalý odkaz

video som pozeral na lumii 930 a ten rozdiel na konci bol teda HODNE poznat...htc fakt sklamalo. tam bol hodne vyrazny rozdiel oproti ostatnym

gsmarena25.03.2016 - 09:33 Trvalý odkaz

Som zvedavy ako zamiesa kartami alcatel idol 4s vyzera to na vitaza pokial si zachova kvalitu repro skoda fakt tej motoroly,v teste vyrazne chyba bez nej to nie je moc smerodajny test

ondrakomous25.03.2016 - 09:49 Trvalý odkaz

alcatel se proste povedl.

Lenka Ivančíková25.03.2016 - 09:50 Trvalý odkaz

Motorola by mohla prist uz coskoro na Slovensko aj oficialne, potom budeme testovat aj tuto znacku. :) Inak, vo videu nevyhlasujeme svetoveho vitaza, ale porovnavame to, co sme mali k dispozicii a co ponuka nas trh. :) Takze neustale spominat Motorolu kvoli "smerodajnosti" nie je na mieste. :)

Celá diskusia 17 príspevkov