Alcatel Plus 10 príde aj na Slovensko. Poznáme cenu

Desaťpalcové zariadenia 2 v 1 s operačným systémom Windows 10 a podporou LTE sa bude predávať aj na Slovensku. Počkáme si však ešte tri mesiace.

Alcatel ukázal na tohtoročnom MWC nádielku nových zariadení. Nechýbali výborne vybavené novinky radu Idol 4, cenovo dostupnejší Pop 4 ani tablet s prídavnou hardvérovou klávesnicou.

Tablet Alcatel Plus 10 je vhodný ako mobilná kancelária v teréne alebo ako zábavný spoločník na cestách. Pre tých, čo chcú pracovať tu je počítačová verzia OS Windows 10, USB OTG, slot na microSD karty, klávesnica so zabudovaným LTE modemom, ktorý môže slúžiť ako Wi-Fi hotspot až pre 15 zariadení a kancelársky balík Office. Navyše je v klávesnici zabudovaná batéria, ktorá poslúži tabletu, keď sám už stráca energiu. Spolu tak môžete mať k dispozícii až 8 410 mAh kapacitu (5 830 mAh + 2 580 mAh v klávesnici).

ikona

Základné info: Alcatel Plus 10Tablet s 10,1'' HD displejom, štvorjadrovým procesorom, OS Windows 10, 5 830 batériou, microHDMI konektorom a pripojiteľnou klávesnicou, ktorá ukrýva LTE modem a 2 580 mAh akumulátor.

Medzi hlavné špecifikácie patrí štvorjadrový procesor Intel Cherry Trail T3 Z8350, 2 GB operačnej pamäte RAM, 32 GB vnútorný priestor, 10,1'' HD displej, 5 Mpix zadný fotoaparát, 2 Mpix predná kamera a potešia aj stereo reproduktory.

Alcatel Plus 10 sa na Slovensku objaví v striebornom prevedení v júni tohto roka, cena je priaznivá, výrobca ju nastavil na 349,99 eur.

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu