TOP15: február v obchodoch mobilonline.sk - Nokia a myPhone valcujú

Vo februárovom rebríčku sú zástupcovia len štyroch značiek, z toho šesť modelov patrí Nokii, päť myPhonu, tri Lenovu a len jeden telefón nesie názov Samsung.

Rubrika TOP15 je prehľadom najpredávanejších telefónov v kamenných predajniach. Údaje nám poskytuje partner - mobilonline.sk.

ikona

TOP15: január v obchodoch mobilonline.sk - myPhone predbehol LenovoAž osem modelov z pätnástky najpredávanejších telefónov sú klasické tlačidlové telefóny. Kto si myslí, že má každý záujem len o dotykové placky, mýli sa. Prekvapením môže byť úspech značky myPhone.

Vo februári pribudli v rebríčku najpredávanejších telefónov v obchodoch firmy mobilonline.sk len dva nové modely, so zvyšnými sme sa stretli aj minulý mesiac. Medzi novinky patrí tlačidlová Nokia 230 a dotykový low-end myPhone Mini, ktorý síce ponúka výbavu, s ktorou sme sa stretávali pred niekoľkými rokmi, no zákazníkov zrejme zlákala nízka cena.

Prvé dve miesta opäť obsadili rovnaké modely ako v januári, len si vymenili pozície. Najpredávanejším telefónom je tentoraz Nokia 225, dvojkou sa stalo Lenovo A536. O niekoľko miest vyššie sa vyšplhal myPhone 3300 a patrí mu tretia priečka. O jedno miesto si pohoršila Nokia 225, ktorá je na štvrtom mieste, naopak, výrazne si polepšil Samsung Galaxy J5, ktorý sa z januárového dvanásteho vyhupol na pekné piate miesto.

Rebríček TOP15 najpredávanejších telefónov vo februári 2016 v obchode mobilonline.sk:

Diskusia k článku:

martinwsm 06.03.2016 - 22:36

Na tomto vidno kúpnu silu a finančnú situáciu obyvatelov SR...

Celá diskusia 1 príspevok